طرز تهیه کالباس خانگیکالباس یکی از مواد غذایی است که طرفداران بسیاری دارد ولی شاید بعضی افراد به دلایلی مایل به خوردن کالباس های بیرونی نباشند. از این رو می توانید در منزل با گوشت مرغ کالباس درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.مواد لازم کالباس خانگیمرغ متوسط۱ عددمغز نان ساندویچی خرد شده۳ قاشق غذاخوریسیر۳ الی ۴ حبه درشتباقلا یا مغز پستهیک قاشق غذاخوریهویج پخته و خرد شده۱/۵ قاشق غذاخورینمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازمسایر ادویه جاتدر صورت تمایل و به مقدار دلخواهطرز تهیه کالباس خانگیبرای تهیه کالباس خانگی ابتدا باید مرغ را تمیز کنید برای این منظور پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید. در مرحله بعدی مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بعد از آن یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ،این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد. باید این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود. یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی و محکم کنید.از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد. سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنیدکه اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد . در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).در انتها بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با مرغ ۴٫۱ ۳۷۳