طرز تهیه آبگوشت با آب انارامروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه آبگوشت با آب انار بسیار خوشمزه و لذیذ و مقوی را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم برای تهیه آبگوشت با آب انار :گوشت سردستنیم کیلوپیاز متوسطدو عددنخود و لوبیا سفیدیک فنجانفلفل سبز ریزچند عددسیب زمینی استانبولی۲۵۰ گرمآب انار۱ لیوانرب گوجه فرنگییک قاشق سوپخورینمکبه میزان کافیفلفلبه میزان کافیزردچوبهبه میزان کافیطرز تهیه آبگوشت با آب انار :ابتدا گوشت را پاک کنید و خوب بشورید و سپس به چند تکه تقسیم کنید و با روغن و پیاز خرد شده تفت بدهید.نخود و لوبیا را هم از یک شب قبل خیس کنید.بعد از خیس خوردن کامل ، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بگذارید تا بپزند.رب گوجه فرنگی را کمی تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آب انار ، سیب زمینی ، نمک و فلفل را به آن بیفزاید.پس از آماده شدن آبگوشت آن را سرو نمایید.نکات تغذیه ای در تهیه آبگوشت با آب انار :در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است.انار دارای خواص بسیاری زیادی است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأکید شده است.از جمله خواص انار می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب است.انار اشتها آور است و خوب است آن را قبل از غذا میل کنیدانار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.خوردن انار شیرین باعث تقویت کبد می شود و در معالجه یرقان ( زردی) مفید است.انار ترش و شیرین یا ملس باعث کاهش فشار خون می شود.مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد.از این رو امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.همچنین بخوانید : آبگوشت کشک » آبگوشت دیزی » آش انار » آش عدس و انار ۵٫۰ ۰۱