آموزش طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه نذری + روش تزیین آش رشته

طرز تهیه آش رشتهآموزش آشپزی و دستور تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزهمواد لازم برای آش رشته«« لوبیا چیتی :•: ۱ لیوان »»«« نخود :•: ۱ لیوان »»«« عدس :•: ۱ لیوان »»«« لوبیا سفید :•: ۱ لیوان »»«« آرد گندم :•: ۱ قاشق غذاخوری »»«« رشته آش :•: ۶۰۰ گرم »»«« پیاز داغ :•: ۱ لیوان »»«« سیر داغ :•: ۱/۲ لیوان »»«« نعنا داغ :•: به مقدار لازم برای تزیین »»«« کشک :•: ۱ کیلو گرم »»«« سبزی آش :•: ۲ کیلو گرم  »»طرز تهیه آش رشته برای تهیه آش رشته ابتدا حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید. پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.نخود ، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید. یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.در صورتی که از رشته خوبی استفاده می کنید که لعاب کافی را به آش رشته شما می دهد می توانید آرد سفید داخل آش نریزید اما اگر رشته شما به اندازه کافی به آش لعاب نمی دهد اضافه کردن آرد سفید مفید است.سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید.بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد. در آش رشته نمک نریزید چون معمولاً هم رشته و هم کشک به قدر کافی نمک دارد.سبزی آش رشتهسبزی آش رشته متشکل از تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج استعکس های تزیین آش رشتهتزیین آش رشته با کشک بصورت مجلسیتزیین آش رشته ساده و سریع برای پخش کردنتزیین آش کشک و رشته با پیاز داغ و سیر داغ و کشک فراوانتزیین آش رشته به صورت شطرنجی و دم طاووسیتزیین آش رشته به شکلی زیبا برای عروس و دامادتزیین آش رشته به صورت سنتی و زیبا برای عصرانهتزیین آش رشته به شکل خانم گل به دست برای خانم های جوانتزیین آش رشته مجلسی با گردو و پیاز داغ فراوان برای افطار در رمضان” target=”_blank” class=”csslink” >ماه رمضانآموزش طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه نذری + روش تزیین آش رشته ۴٫۲ ۲۹۷

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *