آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت قلقلیآلبالو پلو یکی از پلوهای معروف ایرانی است و این غذا یک غذای مجلسی است که برای مهمانی ها و مجالس خاص تهیه می شود. معروف ترین نوع آلبالو پلو متعلق به شهر شیراز می باشد.مواد لازم برای آلبالو پلو‹‹ آلبالو :•: نیم کیلو ››‹‹ شکر :•: ۲۵۰ گرم ››‹‹ گوشت چرخ کرده :•: ۲۵۰ گرم ››‹‹ برنج :•: ۴ پیمانه ››‹‹ پیاز :•: ۱ عدد متوسط ››‹‹ نمک :•: به مقدار لازم ››‹‹ فلفل ، زردچوبه و دارچین :•: به مقدار لازم ››‹‹ روغن :•: به مقدار لازم ››آموزش آشپزی و دستور تهیه آلبالوپلو مجلسی و خوشمزهطرز تهیه آلبالو پلوبرای تهیه آلبالو پلو ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر می ریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید.پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده و مقداری هم نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریمو با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم.سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو بدون آب میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز می گذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و می گذاریم تا دم بکشد.برای تزیین آلبالو پلو می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید. آلبالو پلو را بیشتر در فصل تابستان تهیه می کنند ، زیر آلبالو باعث رفع عطس و تشنگی می شود.آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت قلقلی ۴٫۱ ۷۸