آموزش طرز تهیه استیک مرغ سوخاری با سس قارچ اسپایسی و خوشمزهدستور آشپزی و طرز پخت استیک مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در منزلمواد لازم استیک مرغسینه مرغ :•: یک عددپیاز :•: یک عددآب لیمو :•: نصف پیمانهنمک و فلفل :•: به مقدار لازمآرد :•: یک قاشق سوپخوریقارچ خرد شده :•: یک پیمانهخامه :•: دو قاشق سوپخوریروغن :•: دو قاشق سوپخوریدستور آشپزی و طرز پخت استیک مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در منزلطرز تهیه استیک مرغابتدا سینه مرغ را بشورید و استخوان را از آن جدا کنید و روی تخته آشپزخانه سینه مرغ را قرار دهید و با بیف کوب کمی روی آن بزنید(تاکید میکنم کمی روی آن بکوبید زیرا نمیخواهیم سینه پاره شود) و در کاسه ای بزرگ قرار دهید و فلفل و نمک به هر مقدار که تمایل دارید روی آن بپاشید.پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده آن را رنده کنید و در کاسه روی سینه بریزید و آبلیمو را نیز اضافه کنید و به مدت ۲الی ۳ ساعت صبر کنید تا سینه مرغ با مواد مزه دار و نرم شود.تابه را روی شعله ملایم قرار دهید و روغن کمی در آن بریزید و سینه مرغ را در آن قرار دهید و تا مغز پخت و سرخ شود.هر دو طرف سینه را سرخ کنید و در بشقابی قرار دهید.در تابه ای دیگر آرد را بریزید و حرارت را کم کنید و شروع کنید به تفت دادن آرد تا جای که رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود بعد روغن و قارچ را بیفزاییدو مواد را با هم مخلوط کنید وتفت دهید تا قارچ و آرد سرخ شوند اگر دوست دارید فلفل نمک نیز کمی بپاشید و زیر اجاق را خاموش کنیدو در آخر خامه را نیز اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید و برای زیبایی بیشتر غذا سس را در کنار استیک مرغ یا روی استیک بریزید و نوش جان کنید.استیک مرغ شباهت زیادی به شنیسل مرغ دارد و می توانید این عذای شیک را برای مجالس و مهمانی های خود تهیه کنید.آموزش طرز تهیه استیک مرغ سوخاری با سس قارچ اسپایسی و خوشمزه ۴٫۲ ۲۹