آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوصدستور آشپزی و طرز پخت استیک خوشمزه و مخصوص در منزلمواد لازم استیک گوشتسویا سس :•: ۱ قاشق غذاخوریروغن زیتون :•: ۲ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی خرد شده :•: ۱عددپیازچه خرد شده :•: ۱۰۰ گرمنخود پخته :•: ۵۰ گرمنمک و فلفل :•: به میزان لازمگوشت راسته گوسفندی یا گوساله :•: ۲ تکه (۲۵۰ گرم)نعناع :•: به میزان لازمطرز تهیه استیک گوشتبرای تهیه استیک گوشت ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید، پس گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک قاشق روی تمامی گوشت را با سویا سس آغشته کنیدسپس روغن زیتون را روی گوشت بریزید و با قاشق به تمامی قسمتهای گوشت روغن زیتون را بکشید و به هر میزان که به فلفل تمایل دارید روی گوشت بپاشید و گوشت را در بشقاب یا سینی بگذارید و بمدت ۳ساعت در یخچال بگذارید. پس از ۳ ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و مجددا روی تخته آشپزخانه بگذارید و با بیفتک کوب شروع کنید به کوبیدن گوشت تا خوب نرم شود بعد روی توری کباب پز گوشت را بگذارید و روی منقل یا زغال یا آتش آن را کباب کنید،که اگر دوست داشته باشید طعم دودی نیز بخود میگیرد.گوجه فرنگی و پیازچه ها را نیز بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد کنید و در تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و حرارت را ملایم کنید و گوجه،پیازچه های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهیدسپس نخودفرنگی پخته شده و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید روی مواد داخل تابه بپاشید و مواد را تفت دهید و استیک را در بشقابی بگذارید و با مایع گوجه فرنگی و پیازچه آن را تزئین کنید و نوش جانتان کنید.این غذا جزء محبوب ترین غذاهای امریکایی ها می باشد ، امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و پر کالری لذت ببرید. در کنار استیک برای لذت بیشتر می تواندی مقداری قارچ و سیب زمینی سرخ شده درست کنید.آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص ۴٫۱ ۱۷