آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانهآموزش آشپزی و دستور پخت املت دنور خوشمزه و مقوی برای صبحانهمواد لازم املت دنورروغن زیتون :•: ۱ قاشق غذا خوریپیاز خرد شده :•: ¼ فنجانفلفل دلمه ای قرمز :•: ¼ فنجانفلفل دلمه ای سبز :•: ¼ فنجانکره :•: ۱ قاشق غذاخوریتخم مرغ :•: ۲ عددنمک و فلفل :•: به میزان لازمکالباس :•: ۱/۴ فنجانپنیر چدار :•: ۱۰۰ گرمشیر :•: ½ فنجانآموزش آشپزی و دستور پخت املت دنور خوشمزه و مقوی برای صبحانهطرز تهیه املت دنوربرای تهیه املت دنور  ابتدا فلفل دلمه ای ها را میشویید و به صورت نگینی مربعی خرد میکنید ، سپس پیاز را هم پوست میگیرید ونگینی خرد میکنید و در تابه ای روغن زیتون میریزید و اجاق را روی شعله ملایم قرار دهیدسپس فلفل دلمه ای خرد شده را با پیاز و کالباس خرد شده راداخل تابه بریزید وتفت دهید تا جایی که نرم شوند. تخم مرغها را در کاسه ای بریزید سپس شیر ،نمک ،فلفل به آن بیفزایید وبا همزن خوب مخلوطشان کنید تا یکدست شوند.داخل تابه کره را بندازید تا داغ شود بعد نصفی از مایع همزده شده را کف تابه بریزید تا سفت شود آنگاه فلفل دلمه ای و پیازو کالباس تفت داده شده را در گوشه مایع همزده شده بریزیدو روی آن را پنیر چدار رنده شده بریزید تا رویش را کاملا بپوشاندنیمه دیگر مایع همزده شده را روی نیمه مواد تفت داده شده و پوشانده با پنیر برگردانید. در تابه را برای۳تا ۵دقیقه میگذاریم تا پنیر آب شود و در بشقابی املت دنور را سرو و نوش جان کنید.آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه ۴٫۵ ۱۷

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *