آموزش طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک و خوشمزه با سس سفیدآموزش آشپزی و دستور تهیه بیف استراگانوف روسی و خوشمزهمـواد لازم برای بیف استروگانوف ◊ گوشت گوساله :•: ۴۵۰ گرم ◊◊ روغن مایع :•: یک قاشق سوپ خوری ◊◊ کره :•: ۲ قاشق سوپخوری ◊◊ پیاز بزرگ :•: یک عدد ◊◊ آرد گندم :•: یک قاشق سوپ خوری ◊◊ رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق چای خوری ◊◊ سیب زمینی :•: ۵۰۰ گرم ◊◊ سس سفید :•: یک قاشق چای خوری ◊◊ آب لیمو ترش :•: یک قاشق چای خوری ◊◊ خامه :•: ۲/۳ پیمانه ◊◊ نمک و فلفل :•: به میزان لازم ◊◊ جعفری خرد شده :•: برای تزئین ◊آموزش آشپزی و دستور تهیه بیف استراگانف روسی و خوشمزهطرز تهیه بیف استراگانفبرای تهیه بیف استراگانف ابتدا گوشت گوساله را به قطعات باریک خرد کنید. تابه نچسبی آماده کرده و روغن را به همراه نیمی از کره در آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود.حال تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوه ای شوند، روی شعله زیاد اجاق گاز حرارت دهید. پس از آن گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.نیم دیگر کره را در تابه ریخته و پیاز را خرد کرده و در کره به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. آردگندم، رب گوجه فرنگی، سس سفید، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.سپس گوشت های سرخ شده را به داخل تابه برگردانید و شعله اجاق را کم کنید و حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب بیف استروگانف را هم بزنید. در ضمن برای طعم دار کردن غذا، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.در پایان، سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و در روغن مایع سرخ کردنی سرخ کنید و پس از ریختن بیف استراگانوف در بشقاب، روی آن کمی سیب زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده بریزید.بیف استراگانوف در کنار سالاد الویه و چیکن استروگانف از معروف ترین غذاهای کشور روسیته در جهان است که طرفدران بسیار دارد و می توانید آنرا در رستوران های لوکس هم بیابید.آموزش طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک و خوشمزه با سس سفید ۴٫۱ ۹۰