آموزش طرز تهیه ترش کباب با مرغ و گوشت قرمز مازندرانی و گیلانیآموزش آشپزی و دستور پخت ترش کباب خوشمزه رشتیمواد لازم ترش کبابگوشت راسته یا سینه مرغ :•: ۳۵۰ گرمگردوی آسیاب شده :•: ۵۰ گرمرب انار :•: ۱ تا ۲ قاشق غذاخورینمک :•: به مقدار لازمپیاز بزرگ :•: ۱ عددچوچاق و جعفری :•: ۲ قاشق غذاخوریآموزش آشپزی و دستور پخت ترش کباب خوشمزه رشتیطرز تهیه ترش کباببرای تهیه کباب ترش ابتدا گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس پیاز را رنده کرده و چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید.در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کرده و تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید.روی کاسه را بپوشانید و ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود.نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید. در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، کباب کنید.در صورتی که می خواهید با گوشت مرغ ترش کباب درست کنید باید با حرارت بسیار کم اقدام به کباب کردن مرغ ها کنید تا کاملا مغز پخت شود و رویش هم نسوزد .برای تزیین ترش کباب می توانید از لیمو و گوجه فرنگی کباب شده استفاده نمایید. این کباب بیشتر در شمال کشور تهیه می شود و فقط با گوشت قرمز تهیه نمی شود.برخی این کباب را مانند جوجه کباب تهیه می کنند که با طعم ترشش تجربه ای به یادماندنی خواهد شد.آموزش طرز تهیه ترش کباب با مرغ و گوشت قرمز مازندرانی و گیلانی ۴٫۱ ۲۸