آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغآموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خوشمزهمواد لازم خورشت آلو اسفناجگوشت گوسفند یا سینه مرغ :•: نیم کیلوگرمپیاز داغ :•: ۲ قاشق سوپخوریاسفناج :•: ۱ کیلو گرمآلو برقانی :•: ۱۵۰ گرمنمک و فلفل :•: به میزان لازمآبلیمو یا آب نارنج :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزهطرز تهیه خورشت آلو اسفناجبرای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا گوشت گوسفند یا گوشت مرغ را به اندازه گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم ، سپس آنرا می شوییم و در قابلمه کمی تفت می دهیم.پس از آن دو لیوان آب ، پیاز داغ و آلو برقانی را به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد. اسفناج را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.بعد از اینکه اطمینان حاصل کردیم گوشت پخته است ، اسفناج را به آن اضافه می کنیم و با ادویه ، نمک ، فلفل و آبلیمو خورشت آلو اسفناج را مزه دار می کنیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورشت مان به خوبی جا بیفتد.در پایان خورش را در ظرف مناسب می کشیم و با برنج سرو می کنیم.آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ ۴٫۱ ۱۳۸