آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شویدآموزش آشپزی و دستور پخت باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم خورشت باقلاقاتقسیر تازه :•: ۳ حبهباقالی :•: ۳ پیمانهشوید تازه یا خشک :•: ۱ پیمانهتخم مرغ :•: ۲ عددنمک و زردچوبه :•: به مقدار لازمروغن :•: به مقدار لازمدر صورت تمایل می توانید گوشت مرغ یا اردک در باقلا قاتق بریزید تا طعم بهتری را تجربه کنید.آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه خورشت باقلاقاتقبرای تهیه باقلاقاتق ابتدا باقلا را ۴ الی ۵ ساعت در کاسه ای از آب جوش بریزید و ۲ الی ۳ بار آب آن را عوض کنید و پوست آن ها را بگیرید و از وسط یک برش دهید تا به دو نیم تقسیم شوند.سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید ( اگر بوی سیر شما را اذیت می کند می توانید از پودر سیر استفاده کنید ) سپس شویدها را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذاریدتا آب آن برود و بر روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید البته خیلی خرد ریز نشود. ( در صورت نبود شوید تازه از شوید خشک هم می توان استفاده کرد )در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا زمانی که کمی داغ شد ، سیر را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا و شوید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهیدو ۲ لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود و آب بسیار کمی خورشت داشته باشد.پس از گذشت ۱۵دقیقه در تابه را بر دارید و از باقلا یکی را امتحان کنید اگر پخته بود و آب آن تقریبا تبخیر شده بود نمک به مقدار دلخواه بریزید و تخم مرغ ها را در ابتدا در کاسه ای بشکنیدکه از سالم بودنش مطمئن شوید سپس به مواد تابه اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان تخم مرغ ها بسته و پخته شود و زیر شعله را خاموش کنید و خورشت باقلاقاتق را در خورشت خوری بکشید.توصیه ما اینست که خورش باقلاقاتق را مانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا قورمه سبزی با برنج سرو کنید. در کنار این خورش خوشمزه می توانید از انواع ترشی های محبوب ایرانی مثل ترشی کلم قرمز یا ترشی گل کلم نیز استفاده نماییید.آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید ۴٫۴ ۱۰۲