طرز تهیه خورش مرغخورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی و بیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها تهیه می شود. این خورش تقریبا همیشه با زرشک پلو سرو می شود که با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. در ادامه با این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.مواد لازم خورش مرغمرغ۴ قطعهنخود فرنگی۱۰۰ گرمهویج۱ عددپیاز۲ عددسیب زمینی۳ عددنمک و فلفلبه میزان لازمزعفران۱ قاشق چایخوریروغنبه میزان لازمطرز تهیه خورش مرغبرای تهیه خورشت مرغ ابتدا پیازها و سیر را پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید سپس مرغ ها را پاک کنید و بشویید و با دستمال خشک کنید و در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شودبعد قطعات مرغ را در تابه بگذارید تا کمی سرخ شوند سپس آنها را خارج کنید در بشقابی قرار دهید و پیاز و سیر را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس کمی روغن در قابلمه بریزید و زیر شعله را روشن کنید و ران ها را درون آن بگذاریدو پیاز وسیر را روی ران ها بریزید و ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و زیر شعله را ملایم کنید تا بمدت ۳۰ دقیقه رانها بپزد ۳۰ دقیقه بعد نخود فرنگی و زعفران آبکرده را بیفزایید.هویج را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید سپس در تابه ای که پیاز را سرخ کردید هویج را بریزید و زیر شعله را روشن کنید و اگر نیاز است باقی روغن بریزید و تفت دهید سپس در قابلمه بریزیدو ۱۰الی ۱۵ دقیقه بعد باید تمام مواد نرم و پخته شده باشند و ۲ الی ۳ قاشق بیشتر آب خورشت نداشته باشید. در آخر نمک و فلفل را به هر مقدار تمایل دارید بریزید و ۳ دقیقه بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و در تابه سرخ کنید.خورشت مرغ را در ظرفی بکشید و سیب زمینی ها را به هر مدلی که دوست دارید روی مرغ تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید.همچنین ببینید : خورش قارچ و مرغ | خورش هویج ۳٫۹ ۴۷