آموزش طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

آموزش طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغآموزش آشپزی و دستور پخت خورشت چغاله بادام خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم خورش چغاله بادامچغاله بادام :•: ۵۰۰ گرمگوشت گوسفندی یا سینه مرغ :•: ۷۰۰ گرمنعنای تازه :•: ۱۵۰ گرمجعفری تازه :•: ۳۵۰ گرمپیاز بزرگ :•: ۲ عددزردچوبه :•: ۱ قاشق چایخوریآب لیموترش و آب غوره :•: ۱/۲ فنجاننمک و فلفل :•: به میزان لازمروغن مایع :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور پخت خورشت چغاله بادام خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه خورش چغاله بادامبرای تهیه خورش چغاله بادام ابتدا گوشت را با دقت بشویید و به شکل مکعبی یا مربع برش دهید ( مانند گوشت قورمه سبزی ) سپس چوب بالای چغاله ها را بگیرید و تمیز بشورید. پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در قابلمه ای روغن بریزیدو شعله را کم کنید تا روغن بمرور زمان داغ شود و پیاز ها را در آن بریزید تا سرخ شوند و تکه گوشت ها را بهمراه چغاله ها اضافه کنید و تفت دهید و زردچوبه،فلفل،نمک به هر مقدار که تمایل داریدبا قاشق به روی مواد بپاشید و مجددا تفت دهید و ۴ لیوان آب در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر شعله را کم کنید تا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت مواد مغز پخت شوند زیرا زمان میبرد تا چغاله ها پخته شوند.(هر ۳۰ دقیقه یک سری به قابلمه بزنید و مواد را زیر ورو کنید و امتحان کنید گوشت و چغاله را که چه مقدار پخته شده اند)در این فاصله ای مواد درون قابلمه به آرامی در حال پخت هستند نعنا و جعفری را پاک کنیدو بشورید و روی دستمالی که آب را به خود بگیرد سبزیها را پهن کنید تا سریع خشک شوند ودر خرد کن بریزید یا روی تخته با چاقو خرد کنید و در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید  و تفت دهیدتا آب سبزی کاملا خشک شود سپس مقدار کمی روغن بریزید وتفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید.بعد از آنکه چغاله و تکه گوشت ها نسبتا پخته شده بودند (کمی گیر داشتن در دندان) نعنا و جعفری را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا ۲۰ دقیقه بعد مجددا امتحان کنیداگر مواد خورش چغاله بادام پخته شده بودند آب لیمو ترش یا آبغوره را اضافه کنید و ۱۰دقیقه بعد خورشت چغاله بادام آماده شده است، سپس در خورشت خوری بکشید.توصیه می کنیم خورش چغاله بادام را مانند دیگر خورشت ها محبوب ایرانی مانند خورش قیمه و خورش فسنجان با پلو سرو کنید. می توانیم بجای گوشت گوسفندی یا گوساله از گوشت مرغ استفاده نماییم.آموزش طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ ۴٫۴ ۳۴

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *