آموزش طرز تهیه دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی با گوشت ، مرغ و پنیر پیتزاآموزش آشپزی و دستور پخت دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم دلمه قارچپیاز :•: ۱ عددسیر ریز شده :•: دو حبهگوشت یا مرغ :•: ۳۰۰ گرمقارچ بسیار بزرگ بدون ساقه :•: ۱۰ عددپنیر پیتزا رنده شده :•: نصف فنجانخرده نان فرانسوی :•: نصف فنجانبرگ نعنای خرد شده :•: یک قاشق سوپخوریجعفری خرد شده :•: دو قاشق سوپخوریروغن زیتون :•: یک سوم فنجاننمک و فلفل :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور پخت دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه دلمه قارچبرای تهیه دلمه قارچ ابتدا فر را با درجه حرارت ۴۰۰ فارنهایت روشن کنید تا داغ شود. قارچها بشورید بشوری و خشک کنید و کلاهک آن را جدا کنید.نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.گوشت یا مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده تفت دهید تا کاملا بپزد . بعد از طبخ گوشت آنرا کنار بگذارید.سپس در کاسه ای گوشت ، پنیر،خرده نان و نعنا و جعفری را همراه با سیر و ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون مخلوط کنید و نمک،فلفل سیاه به هر مقدار که تمایل دارید بروی مواد بپاشید.سینی فر را در آورید و ۱قاشق روغن کف سینی بریزید و با قلمو روغن را به همه جای سینی بکشید و قارچها را در سینی بچینید و مایع آماده شده را با قاشق درون قسمت خالی قارچها بریزیدو اضافه روغن زیتون را روی مواد قارچ ها آرام بریزید و در فر قرار دهید و ۲۵ دقیقه دیگر سینی را از فر خارج کنید و دلمه قارچ را در بشقابی بگذارید و نوش جان کنید.دلمه های دیگر مانند دلمه برگ مو و دلمه بادمجان به سبزی دلمه احتیاج دارند ولی دلمه قارچ نیازی به سبزی ندارد. بعضی افراد به جای گوشت قرمز یا گوشت مرغ در دلمه قارچ از سو.سی یا کالباس استفاده می کنند.آموزش طرز تهیه دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی با گوشت ، مرغ و پنیر پیتزا ۴٫۳ ۲۳