آموزش طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغآموزش آشپزی و دستور پخت رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده خوشمزهمواد لازم رولت بادمجانبادمجان :•: ۱ عدد متوسطگوشت یا مرغ :•: ۲۵۰ گرمسیر :•:  چند حبهگوجه فرنگی :•: ۲ عدد متوسطشوید خرد شده :•: مقدارینمک :•: به مقدار لازمروغن :•: برای سرخ کردنپنیر پیتزا :•: به دلخواهآموزش آشپزی و دستور پخت رولت بادمجان ساده با گوشت چرخ کرده خوشمزهطرز تهیه رولت بادمجانبرای تهیه رولت بادمجان ابتدا گوشت یا مرغ را به همراه کمی روغن مایع در یک تابه تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس آنرا کنار بگذارید.حالا حبه سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید یا رنده کنید سپس پوست بادمجان را بگیرید و آن را بشوریدو با دستمال خشک کنید و ورقه ورقه برش دهید.سپس در تابه ای روغن بریزید و بگذارید با حرارت کم داغ شود. در این فرصتی که دارید گوجه فرنگی ها را بشوریدو روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه کنید.سپس نگاه کنید اگر روغن داغ شده ورقه های بادمجان را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شودو در بشقابی بادمجان ها را بگذارید و یک ورقه از گوجه فرنگی را در در وسط آن قرار دهید و مقداری از سیر خرد شده را روی گوجه بریزیدو کمی شوید خرد شده به همراه مقداری گوشت روی بادمجان قرار دهید و نمک روی آن بپاشید و بادمجان را رول کنید و در ظرف مورد نظرتان بگذارید و بعد از تزیین رولت بادمجان ، نوش جان کنید.می توانید رولت بادمجان را با فر هم تهیه کنید و کمی پنیر پیتزا روی رولت ها بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه با ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا پنیر روی رولت ها آب شود.آموزش کامل طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ ۴٫۴ ۴۵

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *