آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه

آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مجلسی برای صبحانهآموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه خوشمزه و مجلسیمواد لازم برای رولت فرانسوی« نان تست یا نان ساندویچ :•: به تعداد لازم »« تخم مرغ :•: ۲ عدد »« شیر :•: ۳ قاشق غذاخوری »« شکر :•: ۱/۳ پیمانه »« کره :•: ۲۰۰ گرم »« آرد سوخاری :•: ۱ قاشق غذا خوری »آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه خوشمزه و مجلسیمواد لازم برای داخل رولت ها« پنیر خامه ای »« مربای آلبالو »« سیب خرد شده »« کره بادام زمینی »« موز حلقه شده »آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه خوشمزه و مجلسیطرز تهیه رولت فرانسویبرای تهیه رولت فرانسوی ابتدا نان های تست را با برش دادن و با جدا کردن گوشه ها آنها را به شکل مربع درآورید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید.پنیر و بقیه مواد لازم برای داخل رولت ها را در یک گوشه از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید. تخم مرغ ها را خوب زده و شیر را به ان اضافه می کنیم.رولت های پر شده را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهی تابه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانیدو در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواه می توانید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه کنید. در انتها رولت فرانسوی را تزیین نمایید و سرو کنید.این رولت های خوشمزه و مقوی را می توانید در وعده های صبحانه و عصرانه میل نمایید.آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه ۴٫۶ ۲۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *