طرز تهیه سالاد سیسیلیدستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانهمواد لازم سالاد سیسیلیکلم بروکلی :•: ۴ فنجانکشمش پلویی :•: ½ فنجانمغز تخمه :•: ۱/۳ فنجانآلو خشک :•: ۱/۳ فنجانهویج :•: ۱ فنجانپیازقرمز :•: ۱ فنجانساقه کرفس :•: ۱ فنجاندستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانهمواد لازم سس سالاد سیسیلیپودر پیاز :•: ۱ قاشق مربا خوریپودر سیر :•: ۱ قاشق مربا خوریفلفل سیاه و نمک :•: به میزان لازمسس مایونز :•: ۱ فنجانپودر خردل :•: ½ قاشق مربا خوریعسل :•: ۱ قاشق غذا خوریسرکه یا آبغوره :•: ۱/۵ فنجانزرد چوبه :•: به میزان لازمدستور آشپزی و طرز تهیه سالاد سیسیلی خوشمزه و سالم در خانهطرز تهیه سالاد سیسیلیبرای تهیه سالاد سیسیلی ابتدا کلم بروکلی را تمیز بشورید و بگذارید آب آن کاملا برود و در اندازه های کوچک آنها خرد کنید و پیازها را پوست بگیرید و بشورید و بشکل مربع خرد کنید و هویج را تمیز کنید و بشوریدو مانند پیاز بشکل مربع خرد کنید و ساقه های کرفس را بشورید و در اندازه کوچک مربع شکل خرد کنید (اگر دوست دارید هویچ و ساقه های کرفس را نیم پز کنید اما در اصل این سالاد سیسیلی خام سرو میشود)همه سبزیجات خرد کرده را با هم در کاسه ای بزرگ بریزید و کشمش پلویی و مغز تخمه و آلو خشک را نیز بیفزایید.سپس نوبت آماده کردن سس سالاد سیسیلی است ابتدا سس مایونز را در ظرفی بریزید و به آن آبغوره را اضافه کنید و عسل را نیز بیفزایید و با همزن مواد را مخلوط کنید و بعد پودر پیاز و پودر سیر را با پودر خردل و زرد چوبه و نمک ،فلفل سیاه را به سس اضافه کنیدمجددا ۱ دقیقه با همزن اجازه دهید تا تمامی مواد بخورد یکدیگر بروند و عسل با مواد یکدست شود. در آخر سس آماده شده را در کاسه ای که سبزیجات در آن هست میریزیم و مواد را با سس زیر و رو میکنیماکنون سالاد سیسیلی آماده نوش جان کردن است. برای تزیین سالاد می توانیم از مغز تخمه و کشمش استفاده نماییم. می توانید برای مجالس و مهمانی های خود از این سالاد مجلسی استفاده کنید.سالادهای دیگر :سالاد فصلسالاد کلم سفیدسالاد سزار ۴٫۲ ۲۰