طرز تهیه سوپ جو قرمزآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ جو رستورانی خوشمزهمواد لازم برای سوپ جو قرمزآب مرغ :•: هفت لیوانجو پرک :•: سه چهارم لیوانهویج :•: دو عدد متوسطپیاز :•: یک عدد متوسطآرد :•: دو قاشق غذا خوری سر پرآب :•: یک لیوانجعفری خشک :•: یک قاشق غذا خوری سرپر رب گوجه :•: یک ونیم قاشق غذا خوریآبلیمو :•: دو قاشق غذا خوریادویه کاری :•: نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزهمواد لازم برای آب مرغ سوپ جو اسکلت مرغ :•: دو عدد هویج :•: نصف یک عدد پیاز کوچک :•: یک عدد سیر :•: دو حبه برگ بو :•: دو عدد نمک و زعفران :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزهطرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانیبرای تهیه سوپ جو قرمز ابتدا اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب را داخل یک قابلمه می گذاریم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزند و سپس آن را صاف می کنیم.آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و بعدها نیز برای درست کردن سوپ های دیگر مثل سوپ شیر از آن استفاده کنیم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم.مواد فوق را به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی آرد برود.در آخر آبلیمو و رب گوجه را به سوپ جو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز با مرغ خوشمزه و مجلسی رستورانی ۳٫۹ ۱۶۵