آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

طرز تهیه سوپ گشنیزسوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این سوپ خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا در مجالس و مهمانی های خود سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه سوپ گشنیز با می پاتوق همراه باشید.مواد لازم سوپ گشنیزجو پوست کنده۱ پیمانههویج نگینینصف پیمانهماست سفت و ترش۱ کیلو گرمروغن۱ قاشق سوپخوریسیر رنده شده۲ حبهآرد۲ قاشق سوپخوریگشنیز ساطوری۱ پیمانهپودر فلفل قرمز۱/۴ قاشق مرباخوریآب مرغ۲ پیمانهسیب زمینی۱ عددطرز تهیه سوپ گشنیزبرای تهیه سوپ گشنیز ابتدا جو را یک روز قبل خیس کرده ، آب آن را خالی می کنیم و با ۴ الی ۵ برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذاریمتا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیمو مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیمو بعد از ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.پیشنهاد مدیر : سوپ ورمیشل » سوپ مرغ » سوپ جو قرمز » سوپ قارچ ۴٫۵ ۱۹۹

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *