طرز تهیه سوپ گشنیزسوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این سوپ خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا در مجالس و مهمانی های خود سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه سوپ گشنیز با می پاتوق همراه باشید.مواد لازم سوپ گشنیزجو پوست کنده۱ پیمانههویج نگینینصف پیمانهماست سفت و ترش۱ کیلو گرمروغن۱ قاشق سوپخوریسیر رنده شده۲ حبهآرد۲ قاشق سوپخوریگشنیز ساطوری۱ پیمانهپودر فلفل قرمز۱/۴ قاشق مرباخوریآب مرغ۲ پیمانهسیب زمینی۱ عددطرز تهیه سوپ گشنیزبرای تهیه سوپ گشنیز ابتدا جو را یک روز قبل خیس کرده ، آب آن را خالی می کنیم و با ۴ الی ۵ برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذاریمتا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیمو مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیمو بعد از ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.پیشنهاد مدیر : سوپ ورمیشل » سوپ مرغ » سوپ جو قرمز » سوپ قارچ ۴٫۵ ۱۹۹