آموزش طرز تهیه فرنی خوشمزه و مخصوص با دو روش آرد برنج و نشاسته

آموزش طرز تهیه فرنی خوشمزه و مخصوص با دو روش آرد برنج و نشاستهآموزش آشپزی و دستور تهیه فرنی خوشمزه با آرد برنجمواد لازم فرنی« شیر :•: دو لیوان »« آرد برنج :•: دو قاشق غذاخوری »« شکر :•: چهار قاشق غذاخوری »« آب :•: یک دوم استکان »« گلاب :•: یک قاشق غذاخوری »طرز تهیه فرنی با آرد برنجبرای تهیه فرنی ابتدا ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم بزنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید. فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.برای تزیین فرنی می توانید از کاکائوی آب شده ، مغز پسته ، مغز بادام ، دارچین ، پودر نارگیل و یا زعفران استفاده کنید.••• طرز تهیه فرنی با نشاسته •••مواد لازم فرنی با نشاستهنشاسته :•: ۲ قاشق غذا خوریشیر :•: ۲ پیمانهشکر :•: ۲ قاشق غذا خوریگلاب :•: به میزان لازمطرز تهیه فرنی با نشاستهبرای پخت فرنی ابتدا در درون قابلمه ای مناسب به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق غذا خوری نشاسته بریزید و سپس شکر را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنیدسپس قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید و مواد فرنی را هم بزنید بعد از این که مواد فرنی غلیظ شدند مقداری گلاب به مواد اضافه کنید. سپس فرنی را در صورت تمایل در درون یخچال بگذارید تا خنک شود.آموزش طرز تهیه فرنی خوشمزه و مخصوص با دو روش آرد برنج و نشاسته ۴٫۰ ۶۴۹

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *