آموزش طرز تهیه فلافل ساده بندری خوزستانی با نخود پخته در منزل

آموزش طرز تهیه فلافل ساده بندری خوزستانی با نخود پخته در منزلآموزش آشپزی و دستور پخت فلافل اهوازی ساده خوشمزه و ترد خانگیمواد لازم فلافل سادهنخود خیس شده :•: ۵۰۰ گرمسیر :•: ۴ حبهآرد نخودچی :•: ۲ قاشق غذاخورینمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور پخت فلافل بندری ساده خوشمزه و ترد خانگیطرز تهیه فلافل خوزستانی بندریبرای تهیه فلافل آبادانی نخود را از قبل ۴۸ ساعت درون آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس آبکش کنید ،وقتی که آبش بصورت کامل تمام شد به همراه چند حبه سیر ۲ الی ۳ بار چرخ می کنیم ( باید آنقدر چرخ کنیم تا نخود ها صاف شود ) .برای نیم کیلو نخود ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه می کنیم . میزان نمک ، فلفل و ادویه های دیگر به شما بستگی دارد.بهتر است از فلفل بیشتری استفاده کنید ، چون فلافل خوزستانی یک غذای تند محسوب می شود.در انتها هم در ظرفی گود روغن ریخته و به اصطلاح فلافل ها را در حمام روغن داغ سرخ می کنیم تا خوب ترد و پفکی شوند.توجه داشته باشید زیر روغن را خیلی کم کنید تا فلافل ها پفکی و کاملا مغز پخت شوند و داخلشان خام نباشد.به همراه فلافل می توانید سمبوسه هم تهیه کنید ، این دو غذا همیشه مکمل هم هستند.در برخی مناطق مخصوصا جنوب کشور در کنار فلافل بادمجان و سیب زمینی سرخ شده هم سرو می شود.آموزش طرز تهیه فلافل ساده بندری خوزستانی با نخود پخته در منزل ۴٫۰ ۱۸۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *