آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی شمالی و جنوبی

آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی شمالی و جنوبیدستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم ماهی شکم پرماهی حلوا :•: ۲ عددسبزی ماهی :•: ۲۵۰ گرمپیاز :•: ۱ عددسیر :•: ۵ حبهکشمش پلویی :•: ۲/۱ پیمانهخلال بادام :•: ۲/۱ پیمانهآرد :•: ۲/۱ پیمانهدارچین :•: ۲/۱ پیمانهزردچوبه :•: ۱ قاشق چایخوریفلفل قرمز :•: ۲/۱ قاشق چایخوریروغن سرخ کردنی :•: به میزان لازمدستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه ماهی شکم پربرای تهیه ماهی شکم پر ابتدا داخل شکم ماهی ها را خالی و تمیز میکنیم و کامل با دقت میشوریم ودر آبکش یا صافی میگزاریم و با دستمال آن را خشک میکنیم.پیاز را پوست میگیریم و میشوریم و نگینی خرد میکنیم،سپس درون تابه مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم و با حرارت کم اجازه میدهیمداغ شود بعد پیاز نگینی خرد شدهرا در تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم سپس  صبر کنید تا طلایی و سرخ شود.سبزی ماهی را پس از سرخ شدن پیاز درون تابه میریزیم و حدودا ۶ الی۷ دقیقه تفت میدهیم و سیرها را له میکنیم و به سبزی و پیاز اضافه میکنیمو زردچوبه،فلفل قرمز و دارچین را نیز در این زمان به روی مواد داخل تابه میپاشیم و تفت میدهیم.بادام های خلال شده و کشمش را به مواد می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و تابه را از روی اجاق برمیداریم وبه کناری میگذاریم.شکم ماهی را باز میکنیم و مواد آماده شده در داخل تابه ،را درون شکم ماهی ها میریزیم و با خلال دندان یا نخ شکم آن را میدوزیمو روی تخته آشپزخانه آرد و مقداری زردچوبه میریزیم و ماهی ها را در آن میغلطانیم تا هر دو طرف ماهی ها به آن آغشته شود.در آخر درون تابه روغن سرخ کردنی میریزیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا روغن به مرور زمان خوب داغ شود (روغن هم یکدفعه نمیپاشد)سپس ماهی را در داخل تابه میگذاریم و در تابه را میگذارم تا با حرارت کم خوب پخته و سرخ شود،پس از گذشت حدودا ۵ دقیقه سری به تابه بزنید اگر ماهی کاملا سرخ شده بود آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.سپس با لیمو ترش تازه و سبزیجات معطر ماهی شکم پر را تزیین نمایید و نوش جان کنید. بهتر است ماهی شکم پر را با برنج سرو نمایید.آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی شمالی و جنوبی ۴٫۱ ۴۰

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *