آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوص

آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوصآموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم ماهی کنجدیفیله ماهی :•: ۳۰۰ گرمکنجد خام :•: ۲ قاشق غذاخوریسس خردل :•: ۲ قاشق غذاخوریشیر :•: ۲ قاشق غذاخوریآموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه ماهی کنجدیبرای تهیه ماهی کنجدی ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا داغ شود. سپس فیله ها را پاک کنید و بشورید (ماهی انتخابی شما اگر شیر ماهی یا قباد باشد بهتر است)کنجدهای خام را روی سینی بریزید و شیر را در کاسه ای بزرگ بریزید و سس خردل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید و فیله ها را در آن ۵ دقیقه بخوابانید تا خوب جذب مواد شوند و طعم بگیرند.سپس در سینی کنجد قرار دهید و هر دو طرف آن را در کنجد بغلتانید و سپس تکان دهید تا اضافه کنجدها بریزد. روی سینی فر یک قاشق روغن بریزید و با قلمو آن را پخش کنیدتا تمام سینی چرب شود و فیله ماهی ها را روی سینی بگذارید و در فر قرار دهید و ۱۰تا ۱۲ دقیقه  صبر کنید تا ماهی کاملا بپزد ، سپس ماهی کنجدی را در بشقاب یا دیس بکشید و با هر چه که دوست دارید تزئین کنید و نوش جان کنید.ماهی کنجدی را می توانید برای مجالس و مهمانی های مهم خود تهیه کنید چون زیبایی خاصی به میز غذای شما می دهد.آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوص ۴٫۵ ۲۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *