آموزش طرز تهیه ماکارونی ساده و سریع با مرغ ، قارچ و گوشت چرخ کرده

آموزش طرز تهیه ماکارونی ساده و سریع با مرغ ، قارچ و گوشت چرخ کردهآموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسیمواد لازم ماکارونیماکارونی ساده یا فرم دار :•: بسته ۵۰۰ گرمیگوشت چرخ کرده یا مرغ خرد شده :•: ۲۵۰ گرمروغن :•: به میزان لازمنمک و فلفل :•: به میزان لازمزردچوبه :•: ۱/۲ قاشق چای خوریسیر :•: ۲ عددکنسرو ذرت :•: نصف لیوانکنسرو نخود فرنگی :•: ۱/۲ لیوانپیاز خرد شده :•: ۱ عدد متوسطقارچ :•: ۲۵۰ گرمرب گوجه فرنگی :•: ۱ قاشق غذا خوریسیب زمینی برای ته دیگ :•: یک عددآموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسیطرز تهیه ماکارانیابتدا داخل قابلمه مناسبی را پر از آب کنید و مقداری نمک و روغن داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند.ماکارونی را پس از پنج تا هفت دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود. پیاز خرد شده را داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پیاز طلایی شود ، سپس سیرها را له کرده و به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از تفت پیاز و سیر گوشت چرخ کرده یا مرغ را اضافه می کنیمبعد از سرخ شدن گوشت چرخ کرده یا مرغ  قارچ خرد شده را اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد بعد از اینکه قارچ خوب تفت داده شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه و نمک را اضافه می کنیم تا خوب مواد مزه دار شود.در انتها کنسرو ذرت و نخود فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و در انتها نصف لیوان آب را به مواد اضافه می کنیم تا خوب بپزند. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید.به همین صورت داخل قابلمه را با ماکارونی و مایه مخصوص پر کنید ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه ماکارونی دم بکشد.آموزش طرز تهیه ماکارونی ساده و سریع با مرغ ، قارچ و گوشت چرخ کرده ۴٫۷ ۲۹۴

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *