آموزش طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

آموزش طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی با سس مخصوصآموزش آشپزی و دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم میگو سوخاریمیگو :•: ۱۲ عددآرد سوخاری :•: ۱/۲ پیمانهشیر :•: ۱/۲ پیمانهپنیر پارمسان :•: ۱/۴ پیمانهتخم مرغ :•: ۱ عددبرگ اسفناج :•: ۱۰۰ گرمآرد :•: ۱ قاشق چایخوریروغن زیتون :•: ۱ قاشق سوپخوریزردچوبه و نمک :•: ۱ قاشق چایخوریپودر زنجبیل :•: ۱/۲ قاشق چایخوریفلفل قرمز و فلفل سیاه :•: ۱/۴ قاشق چایخوریآموزش آشپزی و دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه میگو سوخاریبرای تهیه میگو سوخاری ابتدا میگو ها را پاک کنید و در پشت آنها برش بزنید و نواری تقریبا سیاه رنگ (روده آن) را خارج کنید وبیرون بریزید و تمام میگوها را بشورید در کناری بگذارید.آرد سوخاری و پنیر،زردچوبه،فلفل قرمز،نمک را در کاسه ای مخلوط کنیدو سپس در سینی بریزید و بعد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید پس از اطمینان از سالم بودن آن را با همزن یا چنگال هم بزنیدو در تابه یا قابلمه ای کوچک روغن سرخ کردنی تقریبا تا نصف ظرف بریزید (اگر میگوها در روغن شناور شوند باعث ترد ی و پفکی شدن آنها میشود) زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان روغن داغ شودو میگوها را در تخم مرغ و سپس درسینی آرد سوخاری بغلتانید و دوباره در تخم مرغ بگذارید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و آرام یک به یک میگوها را در روغن داغ بگذارید تا سرخ شودوقتی که برشته و طلایی رنگ شد آنها را از روغن در بیاورید ودر صافی قرار دهید تا روغن اضافه از میگوها خارج شود ویا روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه جذب دستمال شود.برگ اسفناج را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو کمی خرد کنید(خیلی خرد ریز نشود)و شیر جوش را روی شعله کم قرار دهید و شیر و اسفناج را باهم درون شیر جوش بریزید بعد از ۳دقیقه آرد را نیز بیفزاییدتا بجوشد سپس پودر زنجبیل و فلفل سیاه را با قاشق روی مواد بپاشید و شیر جوش را از روی شعله بردارید و روغن زیتون را به آن بیفزایید .در دیس و یا بشقابی میگوی سوخاری را بچینید و سس شیر و اسفناج را اطراف میگوها بریزید یا روی میگو و نوش جان کنید. با سس های دیگر هم می توانید این میگو سوخاری را نوش جان کنید.آموزش طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص ۳٫۹ ۳۵

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *