آموزش طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانیآموزش آشپزی و دستور پخت میگو پفکی خوشمزه و رستورانی در منزلمواد لازم میگو پفکیمیگو :•: یک کیلوآبلیمو :•: یک قاشق سوپخوریماست :•: دو قاشق سوپخوریپیاز :•: یک عددآرد :•: یک لیوانتخم مرغ :•: یک عددزعفران :•: نصف قاشق چایخورینمک :•: به مقدار لازمبیکینگ پودر :•: یک قاشق چایخوریفلفل :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور پخت میگو پفکی خوشمزه و رستورانی در منزلطرز تهیه میگو پفکیدر ابتدا میگوها رو پوست کنده و تمیز می کنیم ، سپس پیاز را رنده می کنیم تا آبش خارج شود زیرا آب پیار بوی میگو را از بین می برد.آب پیاز را جدا می کنیم و میگوها را داخلش می ریزیم. برای طعم دهنگی روی میگوها مقداری آبلیمو و فلفل سیاه می ریزیم و میگوها را با آب پیاز ، فلفل و آبلیمو به خوبی مخلوط می کنیم.مواد را بعد از اینکه خوب بهم زدیم در یک ظرف در بسته می گذاریم و به مدت یکالی دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.برای تهیه سس مخصوص میگو پفکی آرد ، تخم مرغ ، زعفران ، ماست ، بیکینگ پودر و نمک را به خوبی مخلوط می کنیم.سس ما باید متعادل باشید نه سفت و نه شل ، اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید.سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و دوباره آنرا نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم.یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود.به این دلیل ظرف باید کوچک باشد که روغن روی میگو ها را بگیرد ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را کم می کنیم و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ،میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.میگو پفکی را در ظرف مورد نظر خود بکشید و با توجه به ذائقه خود به همراه سس کچاپ یا سس فرانسوری میل بفرمایید.آموزش طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی ۴٫۰ ۱۴۶