آموزش طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی

آموزش طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانیآموزش آشپزی و دستور پخت میگو پفکی خوشمزه و رستورانی در منزلمواد لازم میگو پفکیمیگو :•: یک کیلوآبلیمو :•: یک قاشق سوپخوریماست :•: دو قاشق سوپخوریپیاز :•: یک عددآرد :•: یک لیوانتخم مرغ :•: یک عددزعفران :•: نصف قاشق چایخورینمک :•: به مقدار لازمبیکینگ پودر :•: یک قاشق چایخوریفلفل :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور پخت میگو پفکی خوشمزه و رستورانی در منزلطرز تهیه میگو پفکیدر ابتدا میگوها رو پوست کنده و تمیز می کنیم ، سپس پیاز را رنده می کنیم تا آبش خارج شود زیرا آب پیار بوی میگو را از بین می برد.آب پیاز را جدا می کنیم و میگوها را داخلش می ریزیم. برای طعم دهنگی روی میگوها مقداری آبلیمو و فلفل سیاه می ریزیم و میگوها را با آب پیاز ، فلفل و آبلیمو به خوبی مخلوط می کنیم.مواد را بعد از اینکه خوب بهم زدیم در یک ظرف در بسته می گذاریم و به مدت یکالی دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.برای تهیه سس مخصوص میگو پفکی آرد ، تخم مرغ ، زعفران ، ماست ، بیکینگ پودر و نمک را به خوبی مخلوط می کنیم.سس ما باید متعادل باشید نه سفت و نه شل ، اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید.سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و دوباره آنرا نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم.یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود.به این دلیل ظرف باید کوچک باشد که روغن روی میگو ها را بگیرد ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را کم می کنیم و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ،میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.میگو پفکی را در ظرف مورد نظر خود بکشید و با توجه به ذائقه خود به همراه سس کچاپ یا سس فرانسوری میل بفرمایید.آموزش طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی ۴٫۰ ۱۴۶

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *