آموزش طرز تهیه هویج پلو شیرازی با خلال پوست پرتقال بسیار خوشمزه

طرز تهیه هویج پلوبرای این پست آموزش طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم هویج پلو با خلال پوست پرتقالبرنج۱ پیمانههویج خلال شدهنصف پیمانهخلال پوست پرتقالیک چهارم پیمانهخلال پستهنصف پیمانهشکر۱ قاشق مرباخورینمکبه میزان لازمفلفل به میزان لازمطرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقالبرای تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال خوشمزه ابتدا باید تلخی خلال پوست ترتقال را بگیرید. ولی اگر آماده خلال پوست پرتقال را تهیه کردید احتیاج به این کار نیست.حالا برنج را بگذارید بجوشد، همین زمان که برنج دارد می جوشد، شما هویج ها را تفت بدهید، آن قدر تفت بدهید که بافت آن نرم شود.آخرهای تفت که شد خلال پوست پرتقال ها را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت بدهید و آخر هم خلال پسته ها را به آن اضافه کنید.بعد که برنج را آبکش کردید، ته دیگ مورد نظرتان را ته قابلمه بگذارید.یک سوم برنج را بریزید در قابلمه و نصف هویج ها را بریزید روی آن، بعد یک سوم دیگر برنج را بریزید روی آن و بقیه ی هویج ها را بریزید روی آن و آخر هم بقیه برنج ها را اضافه کنید و طبق معمول همه ی برنج ها آن را دم کنید.وقتی که آماده شد یک تکه کوچک کره بریزید روی آن و هم بزنید تا خوش رنگ و خوش بو شود.چون این پلو هویج و پرتقال دارد، اگر شفاف شود خیلی قشنگ و مهمان پسند می شود، پس کره یا روغن را حتما بریزید.روش گرفتن تلخی خلال پوست پرتقالاول خلال پوست پرتقال ها را یک کمی آب بکشید ( تا گرد و خاک احتمالی آن گرفته شود ) بعد بگذارید با آب بجوشد.حدود نیم ساعت کافی است، البته بستگی به خلال های شما هم دارد، بعد از ۱۵ دقیقه امتحان کنید، یک دانه اش را بخورید ببینید سفتی آن چه طوری است.نباید زیاد سفت باشد و در هنگام خوردن سفتی آن را زیاد حس کنید، خیلی نرم شود.آخرهای جوشیدن ۱ قاشق شکری که داشتید را داخل آن بریزید، فقط برای این که اگر کمی هم تلخی داشته باشه، داخل برنج که می رود خودش را نشان ندهد.سپس خلال ها را آبکشی کنید.همچنین بخوانید : خورش هویج » سوپ هویج و زنجبیل » سوپ هویج و سیب زمینی ۳٫۰ ۰۲

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *