آموزش طرز تهیه پای ماهی غذایی مقوی و متفاوت با ماهی و میگو

طرز تهیه پای ماهیبرای این پست آموزش طرز تهیه پای ماهی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم پای ماهیماهی سفید۵۰۰ گرمماهی سالمون۲۵۰ گرممیگو۲۵۰ گرمسیب زمینی۱ کیلوگرمهویج۲ عددساقه کرفس۲ عددجعفری خرد شده۲ قاشق سوپخوریپنیر چدار رنده شده۱ پیمانهآرد سفید۲ قاشق سوپخوریآبلیمو۱ قاشق سوپخوریکره۵۰ گرمشیریک چهارم پیمانهنمکبه میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمطرز تهیه پای ماهیبا آموزش طرز تهیه پای ماهی از سری آموزش های آشپزی سایت “پاتوق من” در خدمتتون هستیم.برای تهیه پای ماهی ابتدا باید سیب‌زمینی‌ها را در آب بپزید و هنگامی که به طور کامل پختند پوستشان را بکنید و آن ها را له کنید و به صورت پوره در بیاورید.کره نرم شده، شیر و مقداری نمک و فلفل هم به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوره سیب زمینی آماده شود.ماهی  و میگو را پاک کرده و تمیز بشورید و آنها را به قسمت های کوچکتر خرد کنید.در یک کیسه نایلونی تکه های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا ماهی و میگو به آرد آغشته شوند، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید.نمک، فلفل و آبلیمو را داخل ظرف روی ماهی و میگو بریزید.یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس ماهی و میگو را داخل آن بچینید.پوست هویج را بگیرید و آن را رنده کنید. کرفس را هم ریز خرد کنید.حالا کرفس و هویج را روی تکه‌های ماهی و میگو بریزید.پنیر و جعفری ساطوری شده را هم روی مواد بریزید.در مرحله آخر پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد بریزید.فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (یا ۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید.ظرف را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و روی پای طلایی شود.همچنین ببینید : استیک ماهی » ماهی کبابی » خورش ماهی » ماهی قزل آلا ۴٫۵ ۰۲

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *