آموزش طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ فوق العاده خوشمزه و سریع

آموزش طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ فوق العاده خوشمزه و سریعدستور آشپزی و طرز پخت سمبوسه پیراشکی مرغ خوشمزهمواد لازم برای پیراشکی سمبوسه مرغآرد :•: ۲ پیمانهماست :•: ۲ قاشق سوپخوریروغن مایع  :•: نصف پیمانهنمک و فلفل و آب ولرم :•: به میزان لازمپیاز :•: ۲ عددگوشت مرغ :•: ۳۰۰ گرمجعفری خردشده :•: یک تا دو قاشق سوپخوری روغن برای سرخ کردن :•: به میزان لازمدستور آشپزی و طرز پخت سمبوسه پیراشکی مرغ خوشمزهطرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغبرای تهیه سمبوسه پیراشکی مرغ ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود.سپس مرغ ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌کنیم و نمک، فلفل و جعفری خرد شده را هم با مواد مخلوط می‌ کنیم تا به خورد هم بروند.در این مرحله در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌کنیم تا خمیر یک دستی به دست آید.در انتها در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌کنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لبه های خمیر را با چنگال کاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌کنیم.ظاهر این نوع سمبوسه که فوق العاده خوشمزه می باشد یک چیزی بین سمبوسه و نان شیرمال است که بعد از تهیه آن کاملا متوجه خواهید شد.آموزش طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ فوق العاده خوشمزه و سریع ۴٫۲ ۹۵

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *