طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگوبرای این پست آموزش طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم کراکت برنج با مغز میگومیگو۲۰۰ گرمبرنج۲۵۰ گرمعصاره سبزیجات۱ عددعصاره مرغ۱ عددکره۵۰ گرمزرده تخم مرغ۱ عددپنیر پارمسان۲۰۰ گرمزعفران دم کرده۱ قاشق سوپخوریتخم مرغ۲ عددپاپریکا۱ قاشق سوپخوریروغن زیتون۲ قاشق سوپخوریپودر سوخاری۱۵۰ گرمآب گرم۵ پیمانهروغن مایعبه مقدار لازمنمکبه مقدار لازمفلفل سیاهبه مقدار لازمطرز تهیه کراکت برنج با مغز میگوبا آموزش طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو از سری آموزش های آشپزی مجله اینترنتی “پاتوق من” در خدمتتون هستیم. برای تهیه کراکت برنج با مغز میگو ابتدا باید برنج را همراه با آب گرم، عصاره سبزیجات و مرغ، زعفران و کره داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا برنج به صورت شیر برنج در آید.سپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود.بعد میگو های پاک شده را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه و بعد از ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید.از مخلوط برنج حدود ۳۰ گرم بردارید و در دستانتان آن را باز کنید.در کنار دستتان کمی آب ولرم قرار دهید تا دستتان را خیس کنید و کوفته ها به دستتان نچسبد. حالا یک عدد میگو داخل آن قرار دهید و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید.در ظرف دیگری پودر سوخاری را قرار دهید.کراکت ها را ابتدا درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید و بعد از آن، درون پودر سوخاری بغلطانید.سپس آن را داخل روغن داغ، به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید. همه کراکت ها را به این صورت آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.همچنین بخوانید : کراکت سیب زمینی » میگو کبابی » میگو پفکی » میگو سوخاری ۵٫۰ ۰۱