آموزش طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی خوشمزه تبریزی با گوشتآموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی و مخصوص تبریزی را در مجله “پاتوق من” بخوانید.مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز« لوبیا سبز خرد شده :: ۷۰۰ گرم »« هویج نگینی شده :: ۴ عدد »« پیاز خرد شده بزرگ :: ۱ عدد »« گوشت چرخ کرده :: ۳۰۰ گرم »« سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط :: ۴ عدد »« تخم مرغ :: ۶ عدد »« زرشک :: ۲/۳ پیمانه »« نمک و ادویه :: به میزان لازم »« روغن برای سرخ کردن :: به مقدار کافی »آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی و مخصوص تبریزیطرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسیبرای تهیه کوکو لوبیا سبز ابتدا لوبیا و هویج خرد شده را با هم بپزید تا حدی که آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید.گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید ،سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده را اضافه کنید. در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنیدو مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو لوبیا سبز را داخل ماهی تابه سرخ کنید.سپس می توانید به همراه خیارشور و گوجه فرنگی میل نمایید.کوکوی لوبیا سبز در فرفر را با دمای ۲۱۰ درجه روشن کنید. قالب را خوب چرب کنید. مواد را درون آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. بعد زرشک، پیاز داغ خلالی و سیبزمینی خلالی را روی آن بپاشید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سطح کوکو لوبیا سبز قرار نگیرد.بعد روی قالب را فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید. آن را ردیف وسط فر قرار داده و ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از این مدت دما را بگذارید روی ۱۹۰ و قالب را بگذارید کف فر و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا روی کوکو هم طلایی شود و ببندد.آموزش طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی خوشمزه تبریزی با گوشت ۳٫۵ ۶۵