آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستاندستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستانمواد لازم آبگوشت کشکگوشت گوسفند با استخوان :•: ۵۰۰ گرملپه :•: ۱۵۰ گرمچغندر :•: ۲ عدد متوسطبرنج :•: ۱ پیمانهکشک سابیده شده :•: ۵۰۰ گرمپیاز :•: ۱عدد متوسطپیاز داغ و سیرداغ :•: به مقدار لازمبرشتوک :•: ۵ قاشق غذا خوریآب :•: ۴ لیواننمک و زرد چوبه :•: به مقدار لازمدستور آشپزی و طرز پخت آبگوشت کشک سنتی و خوشمزه لرستانطرز تهیه آبگوشت کشکگوشت این نوع آبگوشت با آبگوشت سنتی یا همان دیزی سنگی تفاوتی ندارد. برای تهیه آبگوشت کشک ابتدا گوشت را در داخل قابلمه ای بگذاریدو ۴ لیوان آب روی آن بریزید و شعله اجاق را روی ملایم قرار دهید و پیاز را درشت خرد کنید به همراه لپه ها به آن اضافه کنید.بهتر است لپه ها را از قبل در آب بخیسانید تا در زمان پخت راحت تر و سریع تر پخته شوند همچنین نفح شان نیز با خیساندن در آب گرفته می شود.بعد چغندر ها را مربع شکل در اندازه حبه قند خرد میکنید و به درون قابلمه بریزید بعد از گذشت ۲ ساعت برنج را بشویید اضافه کنید، زمانیکه برنج کمی پخت شد برشتوک را می افزاییممقداری آرد را با روغن تفت میدهید در آبگوشت میریزید تا غلیظ و لعاب دار بشود و ۱۵ دقیقه مانده به این که قابلمه را از روی شعله بردارید کشک را نیز اضافه میکنید.برای تزئین آبگوشت میتوانید از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ استفاده کنید. اگر احساس کردید طعم شیرینی چغندر کم است یک یا ۲ قاشق شکر به آبگوشت کشک بیفزایید.آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه ملایر لرستان ۳٫۹ ۳۶

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *