آموزش کامل طرز تهیه اشکنه خوشمزه با شنبلیله و سیب زمینیآموزش آشپزی و دستور تهیه اشکنه با تخم مرغ و سیب زمینیمواد لازم اشکنهپیاز بزرگ :•: ۱ عددتخم مرغ :•: ۳ عددروغن :•: ۴ قاشق غذاخوریسیب زمینی :•: ۲ عددآرد گندم :•: ۱ قاشق غذاخوریزردچوبه :•: ۱ قاشق چایخوریشنبلیله خشک :•: ۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور تهیه اشکنه با تخم مرغ و سیب زمینیطرز تهیه اشکنهبرای تهیه یک غذای سنتی و خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخلش میریزیم ، سپس پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه میریزیم و تفت می دهیم تا آماده شود. زمانی که پیاز داغ آماده شد ، زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.سپس کمی تفت می دهیم تا زردچوبه به خوبی با پیاز داغ مخلوط شود. حالا ¾ قابلمه را آب جوش می ریزیم. آرد را با نصف استکان آب سرد مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم.باید تا زمانی که آرد کاملا در اشکنه حل شود به هم زدن ادامه دهیم ، سپس سیب زمین ها را به صورت مکعب های کوچک به اندازه حبه قند خرد می کنیم و به اشکنه اضافه می کنیم.بعد از اضافه کردن سیب زمینی ، نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا نیم ساعت اشکنه جوش بخورد و بپزد. بعد از این مرحله و گذشت نیم ساعت حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم و اجازه می دهیم اشکنه به خوبی بجوشد.حالا تخم مرغ ها را یکی یکی در اشکنه می شکنیم و تا ده دقیقه به قابلمه دست نمی زنیم تا تخم مرغ ها کاملا ببندند . در پایان شنبلیله را می افزاییم و اجازه می دهیم اشکنه ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در پایان پخت باید آب اشکنه خیلی کم باشد.می توانید نان را در اشکنه مانند آبگوشت ترید کنید یا اینکه به همراه نان میل نمایید که بستگی به سلیقه خودتان دارد.آموزش کامل طرز تهیه اشکنه خوشمزه با شنبلیله و سیب زمینی ۴٫۱ ۱۱۷