آموزش کامل طرز تهیه املت ایتالیایی فوق العاده خوشمزه با قارچآموزش آشپزی و دستور پخت املت ایتالیایی مجلسی و خوشمزهمواد لازم املت ایتالیاییقارچ خرد شده :•: ۱ پیمانهکدو خرد شده :•: ۱ پیمانهکره یا مارگارین :•: ۳ قاشق غذاخوریتخم مرغ :•: ۴ عددنمک :•: ۱ قاشق چای خوریآموزش آشپزی و دستور پخت املت ایتالیایی مجلسی و خوشمزهطرز تهیه املت ایتالیاییبرای تهیه املت ایتالیایی ابتدا تابه ای را روی اجاق قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری کره یامارگارین را داخل تابه بریزید و زیر شعله را ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس قارچهای خرد شده را با کدوها درون تابه بریزیدو تفت دهید تا نرم شوند،بعد تخم مرغها را در کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس کدوها و قارچها را از تابه در بیاورید و در کاسه ای که تخم مرغهای هم زده در آن است بریزید و کمی نمک به مواد بپاشید.(مایه باید غلیظ باشد)مابقی مارگارین یا کره را در تابه بریزید و مواد املت را در تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف آن طلایی شود سپس مثل کوکو سیب زمینی برگردانید تا طرف دیگر املت ایتالیایی نیز سرخ شود و در بشقابی بگذارید و نوش جان کنید.در کنار این املت خوشمزه می توانید مقداری گوجه فرنگی و خیار شور نیز خر کنید و نوش جان کنید.آموزش کامل طرز تهیه املت ایتالیایی فوق العاده خوشمزه با قارچ ۴٫۰ ۳۰