آموزش کامل طرز تهیه املت چینی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

آموزش کامل طرز تهیه املت چینی خوشمزه برای صبحانه و عصرانهاملت چینی یکی از متفاوت ترین املت هاست که ترکیبا خوشمزه ای دارد. اگر دنبال یک طعم جدید برای صبحانه یا عصرانه خود هستید می توانید املت چینی را تست کنید.آموزش آشپزی و دستور تهیه املت چینی مجلسی و خوشمزهمواد لازم املت چینیلوبیا سبز :•: ۵۰ گرمجوانه گندم یا سویا :•: ۵۰ گرمپیازچه، ساتوری شده :•: یک عددفلفل چیلی قرمز :•: یک عددزنجبیل، رنده شده :•: یک تکهسیر، له شده :•: یک حبهتخم مرغ :•: ۴ عددروغن زیتون :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور تهیه املت چینی مجلسی و خوشمزهطرز تهیه املت چینیبرای تهیه املت چینی ابتدا لوبیا سبزها را پاک کنید یعنی سر و ته آنها را با چاقو بگیرید و بشویید و در صافی قرار دهید سپس آنها را در کاسه ای بریزید و آب جوش روی آنها بریزیدو به مدت ۳ دقیقه تامل کنید در آبجوش بماند و بعد دانه دانه هر کدام از لوبیا سبزها  را در بیاورید و آب آن را کاملا بگیرید.و در زیر آب سرد آبکش کنید.پیازچه را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با چاقو خوب ساطوری کنید و زنجبیل را در بشقابی با رنده ، رنده کنید و در کناری بگذارید. سیر را با کوشکوب له کنید .در کاسه ای لوبیا سبزها و پیاز ساطوری شده و جوانه گندم و فلفل چیلی قرمز را بریزید و با هم مخلوط کنید و در کاسه ای دیگر زنجبیل رنده شده و سیر له شده و ۱قاشق غذاخوری آب داغ را با هم زیر و رو و مخلوط کنید.تخم مرغ ها را یک به یک  در کاسه ای بشکنید و اگر سالم بود در کاسه ای دیگر روی هم بریزید و ۲ قاشق غذاخوری آب سرد و فلفل سیاه به آن بیفزایید و با یک چنگال آنها را خوب هم بزنید.در یک ماهیتابه چینی روغن مایع بریزید و صبر کنید تا داغ شود سپس ۱/۴از تخم مرغ را در تابه بریزید و تقریبا  ۳۰ثانیه صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد و سفت شود و بعد املت را در بشقابی بکشیدو روی آن دری بگذارید تا گرم بماند و مجددا مقدار دیگری از تخم مرغ را بریزید تا آخر که کاملا تمام شود. در اخر مخلوط  لوبیا سبز را روی نصفی از هر املت بریزید و از وسط تا بزنید تا مواد بیرون نریزد و روی املت چینی سس بزنید و نوش جان کنید.آموزش کامل طرز تهیه املت چینی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه ۴٫۵ ۲۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *