آموزش کامل طرز تهیه املت یونانی خوشمزه با اسفناج و پنیر پیتزا

آموزش کامل طرز تهیه املت یونانی خوشمزه با اسفناج و پنیر پیتزاآموزش آشپزی و دستور پخت املت یونانی مجلسی و خوشمزهمواد لازم املت یونانیتخم مرغ :•: ۸ عددپنیر پیتزا :•: ۱ فنجانآویشن :•: ۲ قاشق چایخورینمک و فلفل :•: به میزان لازم  روغن زیتون :•: ۴ قاشق چایخوریپیاز خرد شده :•: یک دوم فنجاناسفناج :•: ۲ فنجانآموزش آشپزی و دستور پخت املت یونانی مجلسی و خوشمزهطرز تهیه املت یونانیبرای تهیه املت یونانی ابتدا اسفناجها را پاک کنی و بشورید و در ابعاد متوسط خرد کنید و در تابه ای روغن زیتون بریزید و روی اجاق روشن قرار دهید و اسفناجها را در تابه بریزید و نمک وفلفل به آن بیفزایید وتفت دهید تا اسفناجها نرم شوند و بعد از تابه خارج کنید در بشقابی کنار بگذارید.تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید و هم بزنید و پنیر پیتزا و نمک وفلفل و آویشن را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پیاز ها را پوست بگیرید و خرد کنید و درتابه ای ۲ قاشق روغن زیتون بریزید و پیازها را ۵ دقیقه  در آن تفت دهید و اسفناج های نرم شده را درون تابه بریزید و با پیاز مجددا تفت دهیدسپس مواد در کاسه را (تخم مرغ و پنیر)اضافه کنید و دیگر هم نزنید و روی حرارت کم بمدت ۲۰دقیقه صبر کنید تا املت یونانی بپزد و در بشقابی بگذارید و نوش جان کنید. در فر نیز از قبل باید فر را روشن کنید و بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید در فر بماند تا روی املت یونانی نیز کاملا پخته شود.این املت شباهت زیادی به پیتزا مخلوط دارد و می توانید مواد دیگری را جایگزین کنید و یا اینکه اضافه کنید مانند ژامبون یا گوشت مرغ پخته شده.آموزش کامل طرز تهیه املت یونانی خوشمزه با اسفناج و پنیر پیتزا ۴٫۲ ۲۴

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *