طرز تهیه تاس کبابدستور آشپزی و طرز پخت تاس کباب خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم تاس کبابگوشت گوسفند یا گوشت چرخ کرده :•: ۱ کیلوپیاز یزرگ :•: ۲ عددهویج :•: ۳ عددسیب زمینی :•: ۲ عددبه :•: ۱ عددروغن زیتون :•: ۲ قاشق غذاخورینمک :•: به میزان لازمفلفل سیاه تازه آسیاب شده :•: به میزان لازمدستور آشپزی و طرز پخت تاس کباب خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه تاس کباببرای تهیه تاس کباب ابتدا دنده گوسفندی یا گوشت چرخ کرده را به ۴ تکه تقسیم کنید. هویج و پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید. قابلمه مناسبی انتخاب کنید. داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقه های پیاز کف قابلمه بچینید. روی پیازها تکه های گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید. روی گوشت ها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد به ها را که به صورت برش های پرتقال بریده اید بچینید.در نهایت سیب زمینی ها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت به آرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزه ترین قسمت غذا هستند می سوزد.خوشمزه شدن این غذا به این دلیل است که به آرامی مواد با هم می پزند و آب زیادی هم ندارد. خوراک تاس کباب را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.همچنین ببینید : کباب تابه ای ، کباب شیشلیک ، کباب ترکی ، جوجه کباب ۳٫۹ ۴۹