آموزش کامل طرز تهیه توپک مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و مجلسیدستور آشپزی و طرز پخت توپک مرغ خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم توپک مرغ با پنیرسینه مرغ پخته شده :•: ۲ عددهویج رنده شده :•: یک عددفلفل دلمه :•: ۲ عددمایونز :•: یک قاشق غذاخوریپنیر نرم :•: ۳ قاشق غذاخوریآبلیمو :•: یک قاشق غذاخوریآرد سوخاری :•: به میزان کافیتخم مرغ :•: ۱ عددآبلیمو :•: کمیدستور آشپزی و طرز پخت توپک مرغ خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه توپک مرغ با پنیربرای تهیه توپک مرغ ابتدا لازم میدانم که اشاره کنم به این موضوع که شما به دو روش میتوانید مرغ ها را آماده کنید برای توپکروش اول : مرغ را بگذارید در قابلمه ای و در آب بربزید و پیاز کوچکی را پوست بگیرید و در آب بریزید ( مقداری زردچوبه هم می توانید برای گرفتن بوی مرغ بریزید ) و زیر شعله را زیاد کنید تا مرغ بپزد و آن را ریش ریش کنیدروش دوم : یا سینه مرغ را در قطعات متوسط مربع شکل مکعبی برش دهید. (نپزید) (هر کدام از این دو روش را که بهتر بنظرتان آمد را انجام دهید) سپس مرغ پخته، ریش ریش شده یا برش داده شده را در کاسه بزرگی بریزید و هویج رند شده را به آن بیفزایید وفلفل دلمه ای را مکعبی ریز خرد کنید و به داخل کاسه بریزید و آبلیمو و سس مایونز را نیز بیفزایید و مخلوط کنید و کم کم پنیر را به مواد اضافه کنید تا سفت نشود و به دست نچسبد.در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا آرام داغ شود و روغن نپاشد سپس در کاسه ای تخم مرغ را بشکنید و در سینی آرد سوخاری بریزید،از مواد به اندازه یک گردو بردارید و با دست بشکل گرد فرم دهیدو در تخم مرغ بزنید و در سینی آرد سوخاری بغلتانید و در روغن آنها را داغ کنید. بعد از کمی خنک شدن توپک مرغ با سس مورد نظرتان نوش جان کنید.آموزش کامل طرز تهیه توپک مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و مجلسی ۳٫۹ ۷۵