آموزش کامل طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودک و نوزاد

آموزش کامل طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودک و نوزادآموزش آشپزی و دستور پخت حریره بادام خوشمزه برای کودک در منزلمواد لازم حریره بادامبادام :•: ۳ عددشکر :•: ۱ قاشق مرباخوریشیر :•: ۱ لیوان پرآرد برنج :•: ۱ قاشق غذاخوریآموزش آشپزی و دستور پخت حریره بادام خوشمزه برای کودک در منزلطرز تهیه حریره بادامبرای تهیه حریره بادام ابتدا بادام ها را در کاسه ای از آب بریزید و بمدت ۳ ساعت تامل کنید تا خیس بخورد و بعد پوست آنها را بگیرید و در آسیاب یا هاونگ پودر کنید.سپس شیر را در شیر جوش بریزید و روی شعله با حرارت کم قرار دهید و پودر بادام را با آرد برنج و شکر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که قوام بگیرد(نه خیلی شل باشد نه سفت،البته این نکته را در نظر بگیرید که پس از خنک شدن سفت تر میشود) و حریره بادام را در کاسه ای بریزید و نوش جان کنید.حریره بادام برای کودکان خیلی مقوی است و از نظر ظاهری شباهت زیادی به شیر برنج دارد.آموزش کامل طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودک و نوزاد ۴٫۰ ۱۵۵

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *