آموزش کامل طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه نذری با گوشت و مرغحلیم گندم یکی از صبحانه های محبوب ایرانیان است که بیشتر در فصول سرد سال طبخ می شود. البته حلیم گندم بیشتر در مراسم های مذهبی طبخ و به صورت نذری پخش می شود.دستور آشپزی و طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم حلیم گندمگندم :•: ۳۰۰ گرمگوشت یا مرغ :•: ۳۰۰ گرمپیاز :•: ۱ عددزردچوبه :•: نصف قاشق چایخورینمک :•: ۱ قاشق چایخوریروغن یا کره :•: مقدار لازمآب :•: ۱۰ لیوانشکر و دارچین :•: به مقدار لازمدستور آشپزی و طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه حلیم گندمبرای تهیه حلیم گندم ابتدا گندم را در کاسه ای بریزید و روی آن آب بگیریدو یک شبانه روز و یا حداقل ۶تا ۷ ساعت اجازه دهید تا خیس بخوردو آب جذب گندم ها شود.اگر گندم شما دارای پوست بود آن را در قابلمه ای بریزید و روی آن آب بگیرید و روی شعله بگذاریدتا با حرارت ملایم بجوش بیاید و نرم شود سپس زیر شعله را خاموش کنید و کمی تامل کنید تا سرد شودو در صافی یا آبکش بریزید تا پوست ها از گندم جدا شود.در قابلمه ای کوچک ۲ لیوان آب بریزید و گوشت را در آن قرار دهیدو روی شعله بگذارید و حرارت آن را ملایم کنید تا گوشت خوب مغز پخت و نرم شود.پس از پخت گوشت آب آن را در کناری بگذارید و گوشت را روی تخته آشپزخانه بگذاریدو کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود و با چاقو برش دهید تا رشته رشته شود و یا میتوانید دستتان را تمیز بشوریدو با دست گوشت را ریش ریش کنید. در قابلمه ای بزرگ ۸لیوان آب باقی مانده را بریزید و روی شعله بزرگ اجاق بگذاریدو گندم خیس خورده در کاسه را به آب بیفزایید و با شعله ملایم بگذارید تا بپزد،هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنیدتا ته نگیرد اگر در اواسط پخت گندم نیاز به آب بود کمی آب گرم به آن اضافه کنید.پس از آنکه دانه های گندم بشکل پوره نرم نرم و له شدندو به صورت مایع تقریبا سفت در آمد گوشت ریش ریش شده و آب گوشت را به گندم اضافه کنید و مداوم هم بزنیدتا ته نگیرد حلیم باید نه سفت باشد و نه شل و آبکی بلکه چیزی مابین این دو.در آخر زیر شعله را خاموش کنید و۱ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنیدو روغن یا کره به هر میزان که دوست دارید بیفزایید و حلیم را در کاسه ای بکشیدو با دارچین تزئین کنید و با شکر یا نمک و نان سنگک نوش جان کنید.آموزش کامل طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه نذری با گوشت و مرغ ۴٫۱ ۲۳۸