آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغآموزش آشپزی و دستور پخت خورش هویج تبریزی جا افتاده و خوشمزهمواد لازم خورش هویجپیاز سرخ شده :•: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوریگوشت گوساله یا مرغ :•: ۷۵۰ گرمآلوی خشک :•: ۲۵۰ گرمهویج :•: ۱ کیلو گرمروغن :•: ۱۵۰ گرمنمک :•: به میزان کافیشکر :•: ۱ تا ۲ قاشق غذا خوریزعفران ساییده :•: ۱ تا ۲ قاشق غذا خوریآموزش آشپزی و دستور پخت خورش هویج تبریزی جا افتاده و خوشمزهطرز تهیه خورش هویجبرای تهیه خورش هویج ابتدا گوشت گوساله یا گوشت سینه مرغ را به اندازه گوشت خورشت قیمه خرد می کنیم ، سپس گوشت را می شوییم و با پیاز در روغن تفت می دهیم تا رنگ گوشت تیره شود.بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد دو تا سه لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. هویج ها را می شوییم و پوست می گیریم ، سپس بصورت خلالی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن هویج ها آنها را کنار می گذاریم.آلوها را می شوییم و به همراه هویج های سرخ شده به گوشتمان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم هویج ها و آلوها با آب گوشت یا مرغ خوی بپزند.زعفران را در مقدار کمی آب جوش حل می کنیم و با مقدار کمی نمک و شکر داخل خورش هویج می ریزیم و اجازه می دهیم روی خورش کاملاً روغن بیندازد. در صورتی که بخواهیم خورشت هویج ترش مزه شود از کمی آبلیمو استفاده می کنیم.در کنار این خورش خوشمزه می توانید مقداری سیب زمینی به صورت خلالی خرد کنید و سرخ کنید تا طعم خوشمزه تری را تجربه کنید.آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج مجلسی تبریزی با گوشت و مرغ ۴٫۰ ۱۱۷