آموزش کامل طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلیخورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت ، خلال بادام ، تخم مرغ و ادویه های مختلف است.در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.مواد لازم پیچاق قیمهگوشت گوسفندی :•: ۴۰۰ گرمپیاز متوسط :•: ۴ عددتخم مرغ :•: ۴ عددخلال بادام :•: ۱/۲ پیمانهزعفران :•: ۱/۲ قاشق چایخوریبرگ بو :•: ۲ عددآب :•: ۱ لیترکره محلی :•: ۱۰۰ گرمآبغوره یا آب لیمو :•: ۱ قاشق غذا خوریادویه خورشتی :•: به میزان لازمادویه خورشتی شامل کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک می باشد.دستور آشپزی و طرز پخت پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی اردبیلطرز تهیه پیچاق قیمهبرای تهیه پیچاق قیمه ابتدا خلال بادام ها را در کاسه ای از آب بریزید و بمدت ۲ ساعت تامل کنید تا خیس بخورد.سپس خلال بادام ها را پس از ۲ ساعت در آبکش بریزید.پیاز ها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو بشکل خلالی خرد کنید و در تابه ای کمی کره بریزید و زیر شعله را کم کنید تا کره آب شود سپس پیازها را در آن تفت دهید و صبر کنید تا طلایی شوندکمی از پیاز را در بشقابی بریزید و در کناری بگذارید سپس گوشت گوسفندی که خورشتی (بشکل مربع نسبتا بزرگ) خرد کرده ای زا در تابه بریزید و تفت دهید و بعد برگ بو را نیز اضافه کنیدو پیاپی تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود سپس مواد را در قابلمه ای بریزید و کاری،فلفل،زردچوبه،دارچین،هل و نمک به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد داخل قابلمه بپاشیدو تفت دهید تا ادویه ها به تمام مواد برسد سپس آب به مقداری که احساس میکنید کافی است بریزید (۵ الی ۶ لیوان) و صبر کنید تا گوشت ها با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شوند.در تابه ای کوچک مقدار باقی مانده کره را بریزید و روی شعله کم بگذارید تا کره آب شود سپس بادام خلال شده را در کره بریزید و تفت دهید و در قابلمه بریزید و سپس زعفران را نیز اضافه کنید.اگر دیدید مقدار آبی که خورش پیچاق قیمه دارد همان میزانی است که شما میخواهید طعم خورشت پیچاق قیمه را بچشید و اگر ادویه آن کم بود اضافه کنید.در آخر تخم مرغ ها را تک تک در کاسه ای بشکنید اگر سالم بود در قابلمه روی خورشت بریزید و مقداری زعفران روی آنها بپاشید و در قابلمه را بگذاید تا تخم مرغ ها بسته شونددر ظرفی بکشید و با مقداری پیاز داغ که کنار گذاشته بودید آن را تزئین کنید و پیچاق قیمه را با پلو نوش جان کنید.آموزش کامل طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی خوشمزه و مجلسی ۴٫۰ ۴۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *