آموزش کامل طرز تهیه خورش کاری مرغ غذای خوشمزه هندی با شیر نارگیل

طرز تهیه خورش کاری مرغ با شیر نارگیلبرای این پست آموزش طرز تهیه خورشت کاری مرغ از غذاهای لذیذ و خوشمزه کشور هندوستان را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم خورش کاری مرغ با شیر نارگیلمرغنیم کیلو گرمسیب زمینی۲ عددپیاز۲ عددکاری۶ قاشق غذا خوریشیر نارگیل۱ قوطیکره۵۰ گرمزردچوبه۱ قاشق مربا خورینمک۱ قاشق غذا خوریطرز تهیه خورش کاری مرغ با شیر نارگیلبرای تهیه خورش کاری مرغ خوشمزه ابتدا باید پیازها را به صورت نگینی درشت خرد کرده و با کره کمی تفت دهیم.مرغ را به صورت جوجه ای درشت خرد کنید و به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.۲ لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود.سیب زمینی ها را هم به صورت نگینی درشت خرد کنید و بعد از نیم ساعت آن ها را به همراه شیر نارگیل به خورش اضافه کنید و بگذارید که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.میزان کاری این غذا بستگی به ذایقه خودتان دارد ولی هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.همچنین ببینید : خورش قارچ و مرغ » خورش مرغ با هویج » خوراک مرغ ایتالیایی ۵٫۰ ۰۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *