آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی با برنج و گوشت

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی با برنج و گوشتآموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزهمواد لازم دلمه برگ مو∴ کره :•:  ۵۰ گرم ∴∴ برنج :•: ۱ پیمانه ∴∴ سیر :•: ۵ حبه ∴∴ برگ مو :•: ۱ کیلو ∴∴ گوشت :•: ۱۵۰ گرم + میزان لازم برای ته ظرف ∴∴ گشنیز ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴∴ جعفری ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴∴ نعنا ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴∴ پیازچه ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴∴ گوجه فرنگی نگینی شده :•: ۲ عدد ∴∴ نمک و فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازم ∴∴ روغن :•: ۳ قاشق سوپ خوری ∴∴ آبلیمو :•: به میزان لازم ∴∴ آب به :•: میزان لازم ∴آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزهطرز تهیه دلمه برگ موبرای تهیه دلمه برگ مو ابتدا برنج را به مدت ۱ ساعت به همراه نمک خیس کنید. برگ مو را شسته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. ۱۵۰ گرم گوشت را کاملاً ریز کنید به طوری که خیلی ریزتر از گوشت قیمه باشد.برنج، گشنیز، جعفری، نعنا، پیازچه، نیمی از کره، گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل و کاری و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ۱ عدد برگ مو را پهن کرده مقداری از این مایه را داخل برگ‌مو گذاشته و آن را به صورت بقچه‌ای یا لوله‌ای بپیچیدروغن را ته ظرف مورد نظر بریزید سپس گوشت را نمک و فلفل و ادویه زده و ته ظرف پهن کنید شعله را کمی زیاد کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و یک ردیف دلمه پیچیده شده را روی گوشت بچینید، سپس روی آن مقداری برگ نعنا با چند حلقه سیر و چند برش کره گذاشته و دوباره روی آن دلمه بچینیدرب گوجه را ابتدا در مقداری روغن یا کره سرخ کرده و بعد در مقداری آب به اندازه‌ای که روی دلمه برگ مو را بگیرد حل کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و روی دلمه‌ها بریزید. بشقابی را روی دلمه‌ها قرار داده و جسم سنگینی داخل بشقاب بگذارید تا سنگینی آن باعث شود که دلمه‌ها باز نشودو قابلمه را مجددا روی حرارت قرار داده و ابتدا حرارت را زیاد کنید و وقتی غذا شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده و بگذارید آب دلمه کشیده شده و به روغن بیفتد. ۱۰ دقیقه قبل از اتمام پخت مقداری آبلیموی تازه به دلمه اضافه کنید.هنگامی‌ که دلمه برگ مو آماده شد، گاز را خاموش کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید، سپس ظرفی را روی قابلمه قرار داده و قابلمه را روی ظرف برگردانید تا ته‌ چین گوشت روی دلمه‌ها قرار گیرد. می‌توانید ته‌چین را تکه‌تکه کرده و روی دلمه‌ها قرار دهید.دلمه برگ مو معروف ترین و محبوب ترین نوع دلمه است که طرفدران بسیاری دارد. برای برگ مو حتما از برگ های جوان درخت استفاده کنید.آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی با برنج و گوشت ۴٫۳ ۲۶

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *