طرز تهیه دلمه ماکارونیدلمه ماکارونی یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که مانند دلمه فلفل دلمه ای مواد آن درون فلفل دلمه ای ریخته می شود. مطمئنا با امتحان کردن این غذای متفاوت از آن خوشتان خواهد آمد. در ادامه آموزش پخت این غذای خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.مواد لازم دلمه ماکارونیماکارونی شکلی :•: ۳ فنجانلپه پخته :•: ۲ فنجانسبزی دلمه :•: ۵۰۰ گرمگوشت چرخ کرده :•: ۳۰۰ گرمزعفران دم شده :•: به مقدار کافینمک و فلفل :•: به مقدار کافیادویه :•: به مقدار کافیروغن مایع :•: یک فنجانپیاز نگینی شده :•: ۲ عددسرکه و شکر :•: به مقدار کافیبرگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه فرنگی :•: به مقدار کافیدستور آشپزی و طرز پخت دلمه ماکارانی خوشمزه و مجلسیطرز تهیه دلمه ماکارونیبرای تهیه دلمه ماکارونی ابتدا در قابلمه ای لپه ها را بریزید و روی آن آب بگیرید و با حرارت متوسط بگذارید تا لپه ها پخته شوند.سپس پیازها را پوست بگیرید و روی تخته آشپزخانه با چاقو نگینی خرد کنید و در تابه ای روغن مایع بیزید و شعله را کم کنید تا کمی روغن داغ شود سپس پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید،کمی که نرم شد گوشت را به آن بیفزاید و تفت دهید و نمک،فلفل،و هر نوع ادویه ای که تمایل دارید در این مرحله روی گوشت بپاشید و تفت دهید گوشت را تا رنگ آن کاملا تغییر کند.در قابلمه ای آب بریزید و نمک و کمی روغن به آن بیفزایید و زیر شعله را زیاد کنید تا زود آب به جوش بیاید،سپس ماکارانی را اضافه کنیدو زمانی که ماکارانی ها مغز پخت شدند ، آبکش کنید و آب سرد روی ماکارانی بگیرید تا به یکدیگر نچسبند.در یک کاسه بزرگ ماکارانی ها را بریزید و لپه پخته شده و گوشت تفت داده شده را نیز اضافه کنید و مواد را با یکدیگر زیر و رو کمید تا کاملا مخلوط شوند.روی مواد زعفران بریزیداگر دوست دارید طعم و مزه دلمه شیرین باشد در این مرحله ذر کاسه ای شکر و کمی سرکه بریزید و با هم مخلوط کنید و روی مواد بپاشیدو اگر طعم ترش را میپسندید سرکه و کمی شکر اضافه کنید.میتوان از شکر و سرکه با هم در یک میزان نیز استفاده کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.درون فلفل دلمه ای ها را خالی کنید و مواد دلمه ماکارونی را داخل آن بریزید و با حرارت کم در قابلمه ای دم پخت کنید و نوش جان کنید.آموزش کامل طرز تهیه دلمه ماکارونی خوشمزه و مجلسی با فلفل دلمه ای ۴٫۵ ۳۹