آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی کبابی

آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی کبابیدستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم ساندویچ مرغسینه مرغ :•: ۲ عددسیب زمینی :•: ۷۰۰ گرمپیاز قرمز :•: یک عددقارچ :•: ۳ عددپنیر موتزارلای :•: ۴ ورقهسس مایونز :•: ۴ قاشق چایخوریشاهی تازه :•: به میزان کافینان همبرگر :•: ۴ عددبرگ جعفری تازه :•: به میزان کافینمک و فلفل :•: به میزان کافیروغن زیتون :•: ۳ قاشق سوپخوریدستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه ساندویچ مرغبرای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ که ساندویچ مرغ نام دارد ، ابتدا سینه های مرغ را نصف کنید و استخوان های آنها را با چاقو جدا کنید و روی هر نصف سینه را با کار یا بیفت کوب کمی بکوبید تا زمان سرخ کردن کاملا مغز پخت و سوخاری شود.سپس پیاز را پوست بگیرید و بشکل حلقه حلقه برش دهید سعی کنید به صورتی پیاز را حلقه کنید که عرض هر کدام از حلقه ها ۱ سانت باشد.سعی کنید از سیب زمینی های ریز استفاده کنید اما اگر بزرگ بودند آنها را نصف کنید.سینی فر را در بیاورید و نصف قاشق سوپ خوری از زیتون روی سینی بریزید و با قلمو تمام سینی را چرب کنیدو فر را روی ۲۰۰درجه سلسیوس بگذارید گرم شود.در این زمان شما سیب زمینی ها را یک طرف سینی بچینید و حلقه های پیاز را طرف دیگر آن و روی آنها نمک و فلفل به هر میزان که تمایل دارید بپاشیدو سینی را داخل فر بگذارید تا بمدت ۳۰ دقیقه کاملا پیازها برنگ قهوه ای ونرم و سیب زمینی ها نیز ترد شده باشند.مقداری شاهی و جعفری را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا آب آنها برود.در مدتی که سیب زمینی و پیاز در فر است یک تابه را روی شعله کم بگذارید و روغن مایع داخل آن بریزید تا بمرور داغ شود سپس روی هر دو طرف سینه مرغ ها نمک و فلفل بپاشیدو در روغن قرار دهید تا سرخ و کاملا مغز پخت و قهو ه ای رنگ شوند . در کنار تابه قارچ های خرد شده را نیز تفت دهید تا نرم و پخته شوند.سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.(سعی کنید تابه ای انتخاب کنید که تمام سینه مرغها در آن جا بشود) سپس زیر شعله را کم کم کنید و روی سینه ها سرخ شده پنیر بریزیدو در تابه را بمدت ۱ دقیقه بگذارید تا پنیر روی سینه مرغها آب شود. در آخر روی یک نیم از نان همبرگر سینه مرغ ، قارچ ،پیاز،کمی شاهی و جعفری بگذارید و روی نیم دیگر نان سس مایونز بزنیدو نیمه های نان ساندویچ مرغ را به همدیگر بچسبانید و در بشقابی با سیب زمینی های برشته شده نوش جانتون کنید. برای سس می توانید از سس های آماده مثل سس فرانسوی نیز استفاده نمایید.آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه با سیب زمینی کبابی ۴٫۲ ۳۶

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *