آموزش کامل طرز تهیه سوفله کدو بادمجان خوشمزه و مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه سوفله کدو بادمجان خوشمزه و مجلسیآموزش آشپزی و دستور تهیه سوفله کدو بادمجان خوشمزهمواد لازم برای سوفله کدو بادمجان«« بادمجان :: نیم کیلو »»«« کدو :: نیم کیلو »»«« گوشت چرخ کرده :: ۲۰۰ گرم »»«« پیاز سرخ کرده :: یک قاشق »»«« قارچ خرد شده :: ۲۵۰ گرم »»«« فلفل دلمه ایی خرد شده :: ۱۰۰ گرم »»«« پنیر پیتزا :: ۲۵۰ گرم »»«« رب گوجه فرنگی :: یک قاشق »»«« سس سفید :: یک لیوان »»«« روغن :: به اندازه لازم »»«« نمک و فلفل :: به اندازه کافی »»طرز تهیه سوفله کدو بادمجانبرای تهیه سوفله کدو بادمجان ابتدا بادمجان ها و کدو ها را پس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده و سرخ نموده و جدا می گذاریم سپس گوشت را تفت داده و قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه و بعد پیاز سرخ شده ، رب ، نمک و فلفل را اضافه و تفت می دهیمو یک استکان آب ریخته و در آن را بسته و می گذاریم که آب آن تمام شود. یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب می کنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده می چینیم تا ته ظرف پر شود حالا مقداری از مایع مخلوط مان را روی بادمجان و کدو قراردادهو دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایع مان اضافه و صاف می کنیم مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه می دهیم تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا می پوشانیمفر را که قبلا گرم کرده ، این ظرف را در آن قرار می دهیم بمدت ۱۰دقیقه تا پنیر آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف سوفله کدو بادمجان را سرو می نماییم.سوفله کدو بادمجان در پایان ظاهری شبیه به پیتزا مخلوط دارد ! اگر به بادمجان علاقه دارید حتما این غذای متفاوت و خوشمزه را برای یک بار هم که شده امتحان کنید.آموزش کامل طرز تهیه سوفله کدو بادمجان خوشمزه و مجلسی ۴٫۵ ۴۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *