آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی با شیر

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی با شیردستور آشپزی و طرز پخت سوپ ذرت مکزیکی خوشمزهمواد لازم سوپ ذرت مکزیکیذرت تازه :•: سه عددآب مرغ :•: ۳ پیمانهشیر :•: ۱ پیمانهپیاز قرمز :•: ¼ پیمانهگوجه فرنگی :•: به مقدار دلخواهلیمو ترش :•: به مقدار دلخواهپنیر فتا :•: به مقدار دلخواهپودر فلفل قرمز :•: به مقدار دلخواهگشنیز تازه :•: به مقدار دلخواهذرت کبابی :•: به مقدار دلخواهنمک :•: به مقدار دلخواهفلفل سیاه :•: به مقدار دلخواهدستور آشپزی و طرز پخت سوپ ذرت مکزیکی خوشمزهطرز تهیه سوپ ذرت مکزیکیذرت را پوست بگیرید و تمیز کنید و دان کنید. پیاز قرمز را ریز خرد کنید تا ¼ پیمانه شود. روغن را داخل قابلمه بریزید. حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.وقتی که روغن گرم شد، پیاز را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا پیازها نرم شوند. پیازها را هم بزنید (حدود ۵ دقیقه) تا زمانی که مطمئن شوید پیازها حسابی پخته‎اند.ذرت و آب مرغ را به پیازهای پخته اضافه کنید (به جای آب مرغ می‎توانید از سوپ جوجه کم نمک آماده یا سوپ سبزیجات دلخواه‎تان استفاده کنید).برای ۵ دقیقه با حرارت زیاد بگذارید همان‎طور بجوشد. زمانی که مخلوط به جوش آمد درجه حرارت را کم کنید و ۲۵ دقیقه بگذارید تا کم کم بجوشد و ذرت‎ها پخته و نرم شوند.زمانی که پخت کامل شد، با گوشت‎کوب برقی یا غذاساز مخلوط را پوره کنید. پنیر فتا و گشنیز را خرد کنید. گوجه‎فرنگی را نیز ریز خرد کنید.شیر را اضافه کنید، لیمو ترش،‎ نمک، فلفل قرمز و سیاه را به اندازه دلخواه‎تان به آن بیفزایید.سوپ را هم می‎توانید گرم و هم سرد در کاسه‎های کوچک با تزیینات مختلف (گوجه‎فرنگی، پنیر فتا و گشنیز، ذرت کبابی) سرو کنید.این سوپ یکی از خوشمزه ترین سوپ هایی است که با ذرت تهیه می شود و به سوپ ذرت تند یا سوپ ذرت مکزیکی معروف است.آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی با شیر ۴٫۵ ۱۶

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *