آموزش کامل طرز تهیه سوپ شیر و خامه مخصوص خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سوپ شیرسوپ شیر در کنار سوپ جو یکی از محبوب ترین پیش غذاهای ایرانی است که بیشتر این سوپ خوشمزه را در رستوران سرو می کنند. در این آموزش طرز تهیه این سوپ خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم که به راحتی می توانید این سوپ را در منزل تهیه و سرونمایید.مواد لازم برای سوپ شیر« جو :: ۲۵۰ گرم »« آب مرغ یا آب گوشت ( بدون نمک ) :: ۱ پیمانه »« هویج نگینی شده :: ۱۵۰ گرم »« ذرت :: ۵۰ گرم »« سیب زمینی :: ۲ عدد متوسط »« شیر :: ۱ لیتر »« خامه :: ۱۰۰ گرم »« نمک و آبلیمو :: به مقدار لازم »« جعفری یا گشنیز برای تزیین :: به میزان لازم »آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ شیر و خامه خوشمزه و مقویطرز تهیه سوپ شیر و خامهبرای تهیه سوپ شیر و خامه ابتدا جو ، آب مرغ ، هویج و سیب زمینی را در ظرف می ریزم و اجازه می دهیم تا کامل پخته شودبعد از طبخ کامل شیر و خامه را یک دست کرده و به مواد اضافه میکنیم بعد از جوشیدن کامل شیر با مواد اجاق را خاموش می کنیمو هنگام سرو نمک و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم . دقت کنید اگر قبل از اتمام و خاموش کردن اجاق نمک را اضافه کنیم سوپ به دلیل داشتن شیر ، بریده می شود .برای تزیین سوپ شیر هم می توانید از کشنیز و جعفری استفاده کنید .آموزش کامل طرز تهیه سوپ شیر و خامه مخصوص خوشمزه و مجلسی ۴٫۰ ۱۸۷

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *