آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ

آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و مقوی با شیرمواد لازم برای سوپ قارچ و جو « جو پرک :•: ۱ لیوان » « قارچ خرد شده :•: ۲ لیوان » « هویج :•: ۳ عدد » « شیر :•: ۲ لیوان » « سیر :•: ۳ حبه » « سینه مرغ :•: ۱ عدد » « خامه :•: ۵ قاشق غذاخوری » « کره :•: ۲ قاشق غذاخوری » « شوید ، نمک و فلفل :•: به مقدار لازم »آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و مقوی با شیرطرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک با شیربرای تهیه سوپ قارچ ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل را بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهیدتا در مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت آرام آرام با هم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ می توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانیدسپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ الی ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.پس از آماده شدن سوپ جو ، خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید  و با شوید خشک و کمی خامه سوپ شیر ، قارچ و جو خود را تزئین کنید و نوش جان نمایید.سوپ قارچ از پرطرفدارترین و محبوب ترین سوپ هاست که در رستوران ها هم در کنار سوپ جو سرو می شود.آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ ۴٫۱ ۴۳۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *